Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2015-03-18

El temps passa per tots i les modes canvien, fins i tot per als usos i costums més típics de la nostra cultura mediterrània com són el típic tapeo o cerveceo després d’una dura jornada laboral. Aquesta pràctica social tan arrelada en les nostres vides està donant pas a una nova fórmula coneguda com afterworking.

La filosofia segueix sent la mateixa però s’ha actualitzat el concepte, traslladant la paradeta de rigor amb companys de treball o amics, dels bars de tota la vida a sofisticats afterworks: locals amb modernes decoracions d’estil industrial i una completa carta de còctels i gin-tonics, estratègicament situats a les zones més cotitzades de les capitals, seu dels principals centres de negocis.

Així que ja ho saps, si vols seguir sent l’enrotllat de l’oficina, no pot faltar en la teva agenda la llista dels locals de moda per socialitzar-se abans de tornar a casa a sopar. Nosaltres et proposem aquesta selecció, amb els *afterworks del moment a la zona de la Castellana de Madrid, molt propers al nostre exclusiu centre de negocis Azca.

Punk Bach: Paseo de la Castellana, 74

En ple barri de Salamanca, trobem aquest local inspirat en les clàssiques braseries de Londres i Nova York, amb una decoració que fusiona modernitat i tradició, amb tints cabaretescos. A més d’una nodrida carta de còctels, preparats per un barman professional, Punk Bach ofereix un suculent assortiment de tapes casolanes i postres, amb preus per a totes les butxaques.

Bluebar: Concha Espina, 39

Aquest exclusiu afterwork d’ambientació minimalista i aire industrial recupera part de la decoració de l’anterior local, L’Antiga, regentat per José Coronado abans d’iniciar la seva carrera com a actor. Prop del Santiago Bernabeu i amb servei de aparcacotxes en porta, entre còctels i servei de menjars i menús, en el Bluebar es pot gaudir del millor del pop, des dels grans èxits ochenteros fins als hits més actuals.

Restaurant Latitud: Pedro Muguruza, 1

Si busques omplir l’estómac, et recomanem aquest restaurant especialitzat en la preparació de carns procedents dels cinc continents: ren, estruç, bisonte, Kobe o zebra, entre moltes altres propostes. La decoració, d’acord amb l’exotisme dels seus plats, es completa amb una carta de vins, també procedents dels millors cellers internacionals.

Brôker: Castellana con General Perón, 40

Finalment, et recomanem una paradeta en aquest concorregut afterwork, on podràs gaudir d’estupends gin tonics i aperitius deluxe amb la teva beguda, a preus d’allò més competitius. A més, podràs alternar-te amb convidats d’excepció, ja que empreses i mitjans com la revista Grazia ja han escollit aquest local per celebrar alguns dels seus.

Compártelo

Inici de sessió