Afronta la teva tornada al treball sense que la teva moral decaigui

Afronta la teva tornada al treball sense que la teva moral decaigui

Recuperar la rutina després d’haver gaudit d’unes relaxants vacances es per a tu cada vegada més dur? Es tracta d’un problema bastant habitual que pot generar des de malestar general, tristor o mal de panxa, a sensació d’ofec, episodis d’ansietat i inclús taquicàrdies. És el que es coneix com a síndrome post-vacacional i pot acabar en una depressió si no et prens la teva tornada amb una actitud positiva.

Idealitzar les vacances i pensar que, la tornada a la realitat serà pitjor del que realment és, sol ser un dels principals motius de la pèrdua d’il·lusió. Per a mantenir viva la sensació de felicitat que acompanya les vacances, t’ oferim alguns consells que et poden ajudar a recuperar el teu ritme habitual amb energia i bon humor.

Tornar uns dies abans del teu destí i reprendre de manera progressiva hàbits saludables com dormir bé, menjar sa i fer exercici ajudaran al teu organisme a recuperar energies per afrontar aquesta dura etapa amb vitalitat. I sobretot, descarta els pensaments negatius.

– Una bona organització és clau per a tornar a posar la teva ment en marxa. Revisa la teva agenda, prioritza les tasques més importants i anota fins al més mínim detall per a aconseguir optimitzar el teu temps. Esborrar les tasques que hagis completat per a sentir-te més realitzar o fer exercicis d’agilitat mental per a recuperar el ple rendiment de la teva memòria són petits trucs que poden ajudar-te a sentir-te millor.

– Marca’t fites realistes i que puguis aconseguir. Tracta d’abastar més d’allò que som capaços és una de les principals causes d’estres i frustració. Pots contraatacar aquesta sensació fixant-te objectius que et facin sentir bé a curt, mig i llarg termini com una escapada, començar un llibre nou o una tarda de compres.

– Organitza plans a l’aire lliure, ja sigui sol, en parella o en companyia d’amics, companys de treball i familiars. Resulta dur acomiadar-se de cop dels espais oberts urbans o naturals que as gaudi durant el període estival. Petits detalls com prendre un cafè a una terrassa pot ajudar-te a despertar els teus records positius de les vacances.

– Transforma la teva negativitat en optimisme i contagia la teva alegria. Tornar de les vacances també té les seves avantatges: adéu al calor i a les cues per a tot, et permet estalviar, pots aprofitar per retrobar-te amb amics, fomentar l’ after working amb els teus companys o, perquè no, començar a planificar les teves pròximes vacances.

Des de Lexington et desitgem una feliç reincorporació al treball i et recordem que, per a fer-te més suportable el dia a dia posem a la teva disposició una completa gama de serveis des de els postres centres de negocis per ajudar-te a aconseguir els teus objectius dia a dia. ¡Consulta les nostres promocions!

Si exageréssim les nostres alegries, com fem amb les nostres penes, els nostres problemes perdrien importància. Anatole France

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

2 Comments

  1. Jose A. M. Setembre 3, 2015

    A imprimirlo y dIrecto al tablón de la oficina¡
    Gracias por los animos!

    • lexington Setembre 7, 2015

      Muchas gracias por tu comentario Jose. Muchos ánimos en la vuelta al trabajo.

Leave a reply