Els millors afterwork de Plaça Azca

Els millors afterwork de Plaça Azca

El temps passa per a tots i les modes canvien, fins i tot per als usos i costums més arrelats de la nostra cultura mediterrània com són el típic tapes o cerveceo després d’una dura jornada laboral. Aquesta pràctica social tan estesa a les nostres vides està donant pas a una nova fórmula coneguda com afterworking. Practicar l’afterwork no és altra cosa que anar amb els teus companys de treball a prendre alguna cosa en finalitzar la jornada laboral, per tal de socialitzar, conèixer-se més i, fins i tot, impulsar la creativitat dels projectes comuns.

La filosofia segueix sent la mateixa però s’ha actualitzat el concepte, traslladant la paradeta de rigor amb companys de treball o amics, dels bars de tota la vida a sofisticats afterworks: locals amb modernes decoracions d’estil industrial i una completa carta de còctels i gin-tonics, estratègicament situats a les zones més cotitzades de les capitals, seu dels principals centres de negocis en Madrid.

“Practicar l’afterwork ajuda a socialitzar amb els companys i impulsa la creativitat dels projectes comuns

Així que ja ho saps, si vols seguir sent l’enrotllat de l’oficina, no pot faltar en la teva agenda la llista dels locals més de moda per socialitzar-se abans de tornar a casa a sopar. Nosaltres et proposem aquesta selecció, amb els *afterworks del moment a la zona de la Castellana de Madrid, molt propers al nostre exclusiu centre de negocis Azca.

Quins són els millors afterworks de la zona Madrid Azca?

1 > Brôker: Castellana con General Perón, 40

Per començar la teva ruta d’afterwork per Azca, et recomanem una paradeta en aquest concorregut afterwork, on podràs gaudir de fantàstics gin tònics i aperitius deluxe amb la teva beguda a preus d’allò més competitius. La seva original estructura de bombetes i les delícies de la seva cuina internacional són tot un ganxo. A més, podràs alternar amb convidats d’excepció, ja que empreses i mitjans com la revista Grazia ja han escollit aquest local per celebrar alguns dels seus esdeveniments.

2 > Stop Madrid Afterwork: Alberto de Alcocer, 32

Si ets dels que els hi agrada desconnectar després de la jornada laboral, Stop Madrid Afterwork és parada obligatòria. En aquest tradicional local podràs gaudir de la millor companyia i assaborir una àmplia oferta de tapes acompanyades per una gran varietat de vins o cerveses. Si ets dels que prefereix evadir-se de la feina amb un còctel, Stop Madrid també és el teu lloc.

3 > Calista: Castellana, 95

Aquest local d’afterwork a la zona d’Azca de Madrid va més enllà del concepte habitual i ofereix un univers de sensacions. La cuina, oberta tot el dia, ofereix plats molt variats i elaborats que van des d’amanides, pinxos, tacos o hamburgueses fins a la cuina japonesa. La seva gran barra circular crea un ambient molt despreocupat i és perfecte per compartir copes amb els teus companys de despatx.

4 > La Villana Gin & Cocktail Room: Padre Damián, 37

En ple Chamartín, trobem la Villana Gin & Cocktail Room, tot un referent per gaudir d’un bon còctel amb els companys d’oficina. I és que el punt fort d’aquest local és la retrospectiva que fa al voltant de les ciutats més cosmopolites a través de la gastronomia. Per això, la innovació és la màxima de La Villana, que renova la seva carta cada tres mesos. A més a més, si no pots resistir-te a un refrescant i digestiu gintònic, la seva àmplia oferta de marques en forma de taula periòdica t’ajudarà a trobar la teva beguda perfecta.

5 > Workshop del Cacique: Padre Damián, 21

Per acabar, et recomanem no perdre la fusió de la gastronomia mediterrània i argentina per la qual aposta Workshop del Cacique. Aquest local és perfecte per gaudir de l’afterwork gràcies l’enorme barra, la qual acapara tota l’atenció. Els mojitos són una de les especialitats. Així que aprofita i gaudeix de la música en directe del local mentre comparteixes el teu temps d’oci amb els teus companys de feina.

Com a resultat, si treballeu a la zona d’Azca de Madrid, aquí tenis un local per a gaudir de l’afterwork cada dia de la setmana.

El dia és evasivament llarg per qui no el sap apreciar i fer servir.

Goethe

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

1 Comment

  1. 3 tips para impulsar la creatividad en tu empresa | Lexington Setembre 22, 2016

    […] para fomentar el trabajo en equipo con el objetivo de mejorar su relación o los encuentros Afterwork, los cuales estimulan la imaginación de los trabajadores y permiten generar nuevas ideas en un […]

Leave a reply