Les millors idees de negoci 2018 per empendre

Les millors idees de negoci 2018 per empendre

Moltes persones somien a emprendre, inclús és probable que tu també hagis pensat en aquesta possibilitat. Pot ser que encara no t’has decidit a fer el pas per la infinitat d’idees de negoci que existeixen i tinguis dubtes de per quina decantar-te.

El més important per iniciar-te en l’aventura d’emprendre és fer el que t’agrada i tenir en compte les teves habilitats a l’hora d’escollir un niu de mercat per a poder explotar-les amb èxit. En aquest post et proposem alguns treballs ideals segons la teva personalitat.

“És important, partir d’una idea solida i marcar-se uns objectius clars a l’hora d’iniciar un negoci propi”

No saps per on començar? Si estàs pensant a emprendre la teva pròpia Aventura empresarial, inspirat amb aquestes 7 idees de negoci exitoses pel 2018:

7 negocis rendibles per emprendre aquest 2018.

Food Truck

Aquests restaurants mòbils van tenir origen en el Regne Unit, però en poc temps el concepte es va expandir per tot el món. A Espanya s’ha convertit en tot un boom, omplint els carrers de festivals i fires gastronòmiques de moltes ciutats. Els Food trucks són divertides caravanes que ofereixen menjar urbà de diferents països, ja que, en el seu interior, estan equipades com autentiques cuines de restaurant. En aquest negoci es prioritza la qualitat, el disseny i la innovació en els productes. Un bon exemple d’ells és l’associació Street Food Madrid, formada per professionals del sector gastronòmic, del qual l’objectiu és impulsar el talent i la creativitat promocionant l’emprenedoria. Aquest 2018 és un bon moment per iniciar-te en aquest negoci sobre rodes, Endavant!

Desenvolupament d’ ”Apps”

Per portar a terme aquesta idea de negoci no necessites ser un as de la informàtica, pots ser simplement el creador de la idea i contractar a un programador que la materialitzi. No és necessari que el fi de l’app sigui vendre un producte o servei, sinó que la clau estar a fer la vida més fàcil als usuaris. Dona un cop d’ull a l’empresa de desenvolupament d’aplicacions Neoattack que ha assolit l’èxit basant-se en la innovació, utilitat i adaptació dels seus projectes.

Idiomes

Si el teu, són els idiomes, estàs de sort!, ja que existeixen múltiples idees de negoci que explotar. Avui en dia saber idiomes és un requisit fonamental a l’hora d’accedir a la majoria de treballs i, per tant, l’oferta d’aprenentatge és cada vegada major. El recomanable per aprendre un idioma és passar una temporada a l’estranger, però no tot el món s’ho pot permetre pel tema laboral o econòmic. Les possibilitats d’aprendre idiomes s’han multiplicat gràcies a internet i l’última tendència és rebre o impartir classes via Skype, trencant amb totes les barreres demogràfiques i permetent impartir classes des del teu propi espai de treball. Com una càmera, un micròfon i uns auriculars… Ja estàs llest per la videotrucada. Uneix-te a la comunitat de professors de Skype in the Classroom, el sistema d’aprenentatge més innovador.

Planificació d’events.

Aquesta idea de negoci és una de les més demandades en els últims anys. Cada cop és més freqüent recórrer a empreses que es dediquen a la planificació, execució i monitoratge d’esdeveniments. Figures com el wedding planner es bolquen en satisfer les necessitats dels seus clients perquè aquests no passin per situacions d’estrès a l’hora d’organitzar un dia tan especial. L’escola Internacional de Protocol (EIP) és una de les millors escoles on pots formar-te en l’àmbit de l’organització d’esdeveniments i endinsar-te en un negoci en el qual sempre hi haurà demanda.

Coffee-shop

És un fet que el model de consum ha canviat en els últims temps. Avui en dia ens hem tornat molt exigents a l’hora de demandar productes i ens mantenim informats de les últimes tendències. El sector dels negocis especialitzats en cafè no passa desapercebut, ja que no ens conformem amb qualsevol cafè. La gent ho demana amb unes determinades característiques i cada vegada son mes els coffee-shops que ofereixen varietats de tot tipus per satisfer les peticions dels seus clients. Negocis com Toma Cafè poden servir-te d’inspiració o inclús formar-te amb els seus cursos per ser especialista del producte.

Espais de treball flexibles

Un altre model de negoci en alça, el qual fa que cada vegada siguin més les empreses que decideixen instal·lar-se amb el seu equip en aquest tipus d’espais. La clau està en la flexibilitat que proporcionen i l’originalitat dels seus entorns. Pots donar un cop d’ull a alguns dels workspaces de Lexington a Madrid, centres de negocis situats a Cuzco i Azca (En ple passeig de la Castellana) i on mes del 40% de l’espai està dedicat a zones comuns on fomentar la comunitat.

Bitcoin

La nova forma de pagament que reinera el 2018 seran les criptomònades. Tant és així que, tots els negocis que no influeixin en la seva forma de pagament els bitcoins, es quedaran fora del mercat. Per això, aquest any cal invertir i estalviar Bitcoins serà un negoci rendible. Tant si ets un expert en matèria com si no, a la plataforma educativa UniMOOC es troben els millors que t’ensenyaran totes les eines i possibilitats de la nova moneda virtual que ha arribat per quedar-se.

5 consells imprescindibles si vas a montar un negoci.  

Ja has decidit el camí pel qual emprendre? Abans de començar a desenvolupar el teu projecte, indiferent de la idea de negoci escollida, és important que tinguis en compte aquests 5 passos per evitar possibles errors:

 • Creu en el que fas: Aquesta és la millor forma de garantir l’èxit en el teu negoci, A per totes!
 • Investiga el mercat: Una anàlisi prèvia del sector és fonamental per planificar el teu negoci tenint en compte els teus competidors i el públic al qual et dirigeixes.
 • Defineix el teu públic objectiu: Com més definit tinguis al teu públic objectiu, millor encaminaràs les teves estratègies per assolir l’èxit en funció de les seves característiques i interessos.
 • Estableix una estratègia de promoció: Aquest consell està molt relacionat amb l’anterior, ja que com més coneguis el públic al qual et dirigiràs, millor podràs planificar quina mitja és l’indicat per comunicar-lo.
 • Porta un control econòmic del teu negoci: realitza un estudi periòdic sobre les despeses i guanys mitjançant una aplicació que et permetrà tenir una visió global del teu negoci i veure si realment aquesta esta sent eficient.

Si ja tens una idea de negoci pel 2018, ara només has de materialitzar-la i convertir-la en un pla empresarial real. El primer pas és escollir on el portaràs a terme i a Lexington podem ajudar-te a instal·lar el teu negoci en un dels nostres workspaces a Madrid i Barcelona.

‘’El fracàs mes gran es mai haver-ho intentat

Proverbio chino

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

2 Comments

 1. Adri Febrer 25, 2019

  Hola! Me ha parecido muy completo el artículo, hoy en día puedes especializarte y encontrar una idea de negocio diferente y rentable, existen un sinfín de posibilidades. He encontrado este artículo que propone algunas más:

  https://franquicy.com/ideas-de-negocio-para-emprender-con-una-franquicia.html

  Espero que os sirva de ayuda, a mi me ha parecido muy interesante.
  ¡Enhorabuena de nuevo por el artículo! Un saludo

  • lexington Febrer 25, 2019

   Muchas gracias por tu aportación. ¡Un saludo!

Leave a reply