Lexington al XVI Congrés Nacional de Centres de Negocis

Lexington al XVI Congrés Nacional de Centres de Negocis

A Lexington ens preocupem per la qualitat i la satisfacció de tots els nostres clients, per tant, sempre estem buscant les últimes novetats del sector amb la finalitat de millorar els nostres serveis. És per això que, el passat 16 d’octubre, vam participar en el XVI Congrés Nacional que la Associació Espanyola de Centres de Negocis (ACN) va realitzar a l’ Edifici Torre Espacio.

El Congrés Nacional de Centres de Negocis, on es donen cita  els referents del món de l’empresa i els centres de negocis, està considerat com l’esdeveniment anual més important del sector, i té com objectiu aportar als organisme e institucions, empresaris i professionals dels centres de negocis totes les novetats del sector i garantir la bona gestió i funcionament dels centres de negocis.

En aquest sentit, per a nosaltres va ser un plaer participar i compartir experiències amb la resta de convidats. A més,  com associats a la ACN, vam posar a la seva disposició el nostre centre de negocis Lexington Azca, per a que els assistents visitessin les nostres instal·lacions el dia previ de l’esdeveniment.

Durant la jornada de l’esdeveniment, vam poder escoltar interessants ponències sobre la necessitat d’un reforç empresarial i de proactivitat dels centres de negoci amb els clients, l’ importància d’escolar al públic per a realitzar una bona estratègia als medis socials, l’estat en el que està el sector dels centres de negoci a nivell mundial o l’ importància de la categorització dels centres de negocis integrats en el projecte ‘ certificació i categorització dels Centres de Negoci’, que porta a terme la ACN, en el qual està inspirat un dels lemes del Congrés aquest any: ‘Posa les teves estrelles a lluir’. Aquest projecte fa referència a un sistema d’estrelles, similar al del sector de l’hoteleria, que permet unificar la classificació de la qualitat dels centres de negoci integrants.

‘Presumeix d’oficina’ va ser un altre dels lemes del Congrés, i fa referència a la pàgina web ‘Sales i despatxos’, on es recullen tots els centres de negoci que formen part del projecte de ACN, i que serveix com a finestra per a possibles clients.

En definitiva, a Lexington estem encantats d’haver assistit al XVI Congrés Nacional de Centres de Negocis, on vam tenir l’oportunitat de conversar amb referents del sector i compartir la jornada, no només durant les ponències, sinó també als esmorzars que l’ Associació va organitzar de manera brillant. Tot amb el fi de millorar els nostres serveis per als nostres clients.

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

Leave a reply