Lexington es suma al Saló MiEmpresa

Lexington es suma al Saló MiEmpresa

Els pròxims dies 16 i 17 de febrer es celebra a la Barclaycard Center, la 7ª edició del Saló MiEmpresa, la fira empresarial que s’ha consolidat com el gran esdeveniment anual per a emprenedors, pymes i autònoms d’ Espanya.

El Saló MiEmpresa és un espai únic pensat per a facilitar les negociacions entre tots els participants, ja siguin d’àmbit públic com privat, permetent a tots ells donar-se a conèixer dins un entorn de gran qualitat empresarial.

A l’esdeveniment es tractaran 150 temàtiques en diferents formats com ponències, tallers, xerrades, debats i altres activitats com assessorament, el concurs elevator Pitch 2016, Broadcast en directe, firma de llibres, jocs de networking, concursos, etc. Per a cobrir totes les necessitats i inquietuds dels assistents i participants. En aquest sentit, el Saló estarà dividit en 10 sales, de manera que cadascuna recull una temàtica diferent i d’interès per als milers de visitants. L’objectiu és que els assistents tinguin dins un mateix espai totes les respostes sobre el tema sobre el que estan buscant solució o debat.

A més, comptarà amb 275 ponents de gran influencia en el sector dels negocis, que tractaran temes relacionats amb totes les fases de la vida d’una empresa, des de la seva creació fins al finançament i l’ internacionalització.

Com no podia ser d’altre manera, a Lexington participarem de manera activa en aquest gran esdeveniment empresarial. ¿Com?

–          Mitjançant una conferència del nostre CEO, David Vega, titulada ‘Les 10 claus per a expandir el teu negoci amb èxit’, que plasmarà la seva experiència al sector a través de 10 senzilles idees que serviran com un manual de bones pràctiques per a aplicar al món dels negocis. La ponència tindrà lloc el dia 16 de Febrer a les 12:35h. A la sala “Decàleg de l’èxit”.

–          Formant par dels 80 expositors que participaran a aquesta edició del Saló MiEmpresa amb el nostre propi estand. Vine a visitar-nos!

En definitiva, el Saló MiEmpresa és un entorn que ofereix grans oportunitats a emprenedors, pymes i autònoms d’Espanya, permetent nodrir-se de l’experiència d’empresaris d’èxit i professionals experts en la matèria.

I per a que no deixis escapar aquesta oportunitat, fes clic a aquest enllaç, omple el formulari i aconsegueix la teva entrada a un preu reduït.

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

Leave a reply