Nou propòsit empresarial per 2016: gestionar eficientment el teu negoci

Nou propòsit empresarial per 2016: gestionar eficientment el teu negoci

El començament de l’any es un moment perfecte per plantejar nous reptes en la gestió de la teva empresa. Si vols començar amb bon peu el 2016, agafa papel i boli i apunta aquests consells per gestionar eficientment el teu negoci:

  1. Estableix els objectius que vols aconseguir durant l’any i planificals. Això t’ajudarà a organitzar millor el teu temps i els teus recursos i et servirà per no perdre de vista  les metes.
  2. ‘Divideix i guanyaràs’. Una vegada has establert els  objectius, divideix-los en altres més petits i fàcils i fixa’t una data límit per aconseguir-los. Així podràs gestionar-los més fàcilment y treballaràs per aconseguir els totals sense que això sigui un gran esforç.
  3. Marca’t metes en terminis curts de temps perque puguis organitzar totes les activitats que has de fer de manera eficient. A més, el fet d’aconseguir tot el que t’has propossat setmana darrera setmana et donarà una sensaciò de satisfacció personal i aumentará la teva motivació per continuar treballant dur.
  4. Hi ha ocasions  en que el treball a realitzar en una mateixa setmana es multiplica per diverses circumstàncies (l’entrada de nous clients , viatges d’empresa o reunions d’última hora , etc. ). Prioritza les tasques segons la seva importància , de manera que les imprescindibles no es quedin sense fer i puguis ocupar-te de les que no són tan urgents en un altre moment.
  5. Accepta que no pots estar en tot  i aprèn a delegar responsabilitats. Identifica els punts forts dels teus empleats i companys i assigna’ls les funcions en les que millor es puguin desenvolupar. Així , et descarregaràs d’una part de treball i podràs dedicar més temps a projectes que requereixen una atenció més gran per part teva.
  6. Aprofita els beneficis de l’entorn. Ubicar la teva empresa en una oficina flexible et pot aportar grans avantatges:  treure el màxim partit a la creativitat , incentivar el treball en equip, augmentar notablement la productivitat i estalviar costos estructurals i energètics.
  7. ‘Mens sana in corpore sano’. Està demostrat que l’exercici és molt beneficiós , no només perquè millora la nostra salut sinó també perquè és un poderós desestressant per a la ment. Aquest nou any no hi ha excusa : practica algun esport i sentiràs com augmenta la teva vitalitat i rendeixes al màxim a l’oficina.

 “Gestió es fer bé les coses, lideratge es fer el correcte” Peter Drucker

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

1 Comment

  1. Gestión de las vacaciones de los empleados: herramientas y más | Lexington Setembre 22, 2016

    […] calidad de la productividad de la empresa. Por ello, establecer estos mecanismos hará que tengas bajo control el negocio en ausencia de algunos […]

Leave a reply