[NEW SPACE] Estrenem nova planta al nostre workspace d’Azca

[NEW SPACE] Estrenem nova planta al nostre workspace d’Azca

Ha arribat el dia, estrenem planta i volem compartir-ho amb tu!

Volem que coneguis de primera mà el que hem preparat en els nous 1.800 m2 disponibles en el nostre workspace Castellana-Azca.

Un nou espai PREMIUM de 4500m2

Ubicat al número 79 del Passeig de la Castellana, en el centre financer de Madrid, el nostre workspace Castellana-Azca arriba amb aquesta aplicació els 4.500m2 i es posiciona com l’espai ideal per a companyies exigents que busquen estar a l’avantguarda sense renunciar a la flexibilitat dels seus treballadors.

I és que nombroses línies d’autobús i metro, trens de rodalies Renfe i connexió directa amb l’aeroport fan que l’edifici Azca es consolidi com un dels millors llocs per a treballar a la capital.

WORK EXPERIENCE

La nova generació de treballadors busca experiències, inclús en les seves hores destinades al treball, i és això precisament el que hem tingut en compte a Lexington a l’hora de dissenyar la nostra nova planta. Vols descobrir tot el que t’ofereix?

1. Impressionants ZONES COMUNS

És el lloc de reunió, l’emplaçament que uneix als treballadors que busquen uns minuts de relaxació o un punt de trobada més informal. Les zones comunes i el seu disseny avantguardista representen el nostre esperit més innovador i la nostra visió sobre com concebem el futur de la feina.

La nostra nova planta de Castellana-Azca compte amb una gran àrea “work.escape”: Sofàs, llibreria, zona de cafeteria, llocs de coworking i espais en els quals desconnectar i compartir les inquietuds del dia a dia.

2. Oficines 100% CORPORATE

Els clients Corporate poden trobar a les nostres noves oficines l’espai ideal per impulsar el talent dels seus equips. L’amplitud d’espais i la llum natural amb les principals característiques d’aquestes oficines que, a més a més, tenen la possibilitat de personalitzar-se al 100% per aconseguir la distribució i imatge que cada empresa necessita.

nueva-planta-workspace-azca4

 

3. Espais Originals

Les formes de treball evolucionen cap a espais més oberts i interconnectats, però a Lexington sabem que hi ha moments en els quals es necessita major privacitat, Aquests Phone booths instal·lats a la nova planta del nostre Workspace Castellana-Azca són l’espai ideal per mantenir reunions privades, sense renunciar a la màxima connectivitat.

 

 

4. SALAS a mida
Els nostres espais flexibles inclouen sales destinades a tota mena d’esdeveniments com formacions workshops. Per això, la nova planta de Castellana-Azca proporciona noves sales, dotades amb la tecnologia més puntera i que s’adapten a les necessitats dels clients gràcies a panells divisoris o sistemes d’insonorització. 

5. DUTXES

L’Exercici és “l’escape” ideal per molts treballadors que volen carregar les piles i dependre la jornada laboral amb la màxima concentració. Per això, en els banys de la nova planta 8 del nostre workspaces Castellana-Azca hem instal·lat dutxes. Influir positivament en els hàbits saludables dels nostres clients és un must en la filosofia i objectius de Lexington.

 

Espai BOUTIQUE

Avantguarda, disseny, tecnologia, funcionalitat… aquest i molt més és el que podràs trobar en els nostres nous espais disponibles al cor financer de Madrid, en el nostre workspace Castellana-Azca i la seva 8a planta. Contacta amb nosaltres i comença a gaudir ja de l’oficina del futur.

“Tota la glòria prové d’atrevir-se a començar”

Eugene F. Ware

 

 

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

2 Comments

  1. Lucia Menendez Maig 11, 2019

    Querrían que contactaran con nositros

    Necesitaríamos un despacho de 10 personas y un despacho de 1 persona

    • lexington Maig 14, 2019

      Buenas tardes Lucía. En breve nos ponemos en contacto contigo para informarte. Saludos

Leave a reply