Quins són els perfils més demandats per les empreses al 2016?

Quins són els perfils més demandats per les empreses al 2016?

Els tipus de professions que trobem avui dia són ben diferents de com eren fa uns anys. La causa principal ha estat l’aparició d’ Internet i de com s’ha anat desenvolupant i implementant en tots els àmbits de la nostra vida professional i personal.

Internet s’ha convertit en la principal eina de treball de molts professionals

Des de Lexington, hem seleccionat els cinc perfils professionals que més demandaran les empreses durant aquest any 2016:

1. Financer: Controller

Les grans multinacionals demanden aquest perfil, una figura estratègica que s’ encarrega del control de la gestió d’empreses i que has de destacar per la seva capacitat analítica i d’optimització de processos.

2. Vendes i màrketing: Business Developer d’ Empresa Digital

Aquest perfil és el més buscat en el sector del màrketing, es tracta d’un professional multitask has de tenir una bona orientació al client, així com capacitat d’innovació i d’adaptació a diferents entorns laborals.

3. Retail: Area Manager

L’ Area Manager és l’encarregat d’augmentar les vendes a través d’una bona estratègia de localització dels punts de venda i del desenvolupament de l’equip de treball.

4. IT: Especialista en Big Data

Les empreses financeres i d’assegurances estan buscant activament un perfil especialista en Big Data, que sigui capaç d’establir una estratègia d’anàlisis i gestió de dades.

5. Enginyeria i Telecomunicacions: Video Engineer

L’Enginyer de Vídeo és el perfil més demandat a l’àrea de Telecomunicacions. Aquesta nova professió sorgeix de la necessitat de comunicació que tenen les empreses, centrades cada vegada més en el mon digital, la tecnologia i el vídeo.

Controller, Business Developer d’ Empresa Digital, Area Manager, Especialista en Big Data i Video Engineer són els perfils més demandats per a aquest 2016

Per altra banda, i a conseqüència del desenvolupament tecnològic en el que ens trobem, neix la necessitat d’ocupar llocs de treball fins ara desconeguts, donant l’oportunitat a nous professionals d’introduir-se al món laboral. Alguns d’aquests nous perfils professionals són:

– El Copywriter o escriptor web troba dins el medi online la seva rutina de treball, una especialitat que bé del comerç electrònic la gran demanda laboral.

– El Compiance officer o Director de Compliment Normatiu, neix degut als recents canvis legislatius i amb l’objectiu de garantir la transparència i el correcte compliment de la llei dins l’activitat empresarial.

“No has de ser gran per a començar, però has de començar per a ser gran”

Zig Ziglar

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

Leave a reply