Quins aspectes d’un cap són els millors valorats per part dels treballadors?

Quins aspectes d’un cap són els millors valorats per part dels treballadors?

Molt hem sentit a parlar sobre el lideratge i de les qualitat que ha de tenir un cap per a ser respectat, estimat i admirat pels seus treballadors. I es que, ser cap es una tasca difícil que requereix una bona dosi d’habilitats i capacitats directives que permetin conduir a l’equip a aconseguir els objectius marcats.

De fet, segons l’informe “Randstad Employer Branding” el 66% dels treballadors destaca la confiança i honestedat com els aspectes més valorats en un cap, seguit d’un 57% que considera que, el més important es la seguretat que transmeti el cap durant la presa de decisions. Com podem veure, el treballador espera trobar en el seu superior a una persona carismàtica, ètica i amb coneixements consolidats sobre la seva activitat empresarial, capaç de motivar a l’equip i de liderar els projectes.

Ara bé, si profunditzem en aquests aspectes cal destacar la qualitat ètica i l’empatia com a elements clau, un cap pot guanyar credencials a través de la seva intel·ligència però, amb el que realment es guanya al treballador es, amb la capacitat de posar-se al seu lloc, de manera en la què, a més de saber com prendre certes decisions o comunicar aspectes relatius al seu desenvolupament professional, ell mateix actuí en conseqüència.

Per una altra banda, l’informe també senyala les principals motivacions dels treballadors al seu lloc de treball: el 41% dels treballadors consultats demana una jornada laboral flexible; un 39% un ambient laboral agradable i el 38% valora especialment la possibilitat de poder convalidar el treball amb les circumstàncies personals.

En aquest sentit, des de els Centre de Negocis Lexington treballem oferint als empresaris espais de treball agradables, còmodes i motivadors, tant per a ells com per als seus treballadors. Les nostres oficines i despatx, sales de reunions i videoconferències estan disponibles amb d’immediatesa que requereixi. Així mateix, ajudem a millorar la qualitat laboral amb els nostres serveis d’administració i suport tecnològic les 24 hores del dia.

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

Leave a reply