[Business Trends] TOP 6 Tendències de negocis per aquest 2018

[Business Trends] TOP 6 Tendències de negocis per aquest 2018

 Amb l’inici de l’any ja es comença a triar les diferents tendències de negocis per a 2018: des de noves maneres de gestionar l’atenció al client fins a models relacionats amb la ciber-seguretat o les monedes virtuals.

Si t’interessa conèixer més, fes Scroll a aquest post i descobreix les 6 tendències de negocis que seran clau a les empreses durant aquest any nou, te les presentem!

 

Bots & customer service:

Els bots són el futur de l’atenció al client, i és que aquesta tecnologia d’intel·ligència artificial és capaç d’aprendre de les converses i aconseguir donar resposta als clients de forma automàtica i autònoma. Així i tot, el Handicap més gran és que encara queda un llarg camí per recórrer fins a poder madurar aquesta tecnologia per complet. Keep attention!

Ciberseguretat:

Ja fa un temps que la ciberseguretat és tema de conversa en milions de sales de reunions d’empreses, i és que la preocupació per la seguretat de les dades corporatives és més que real. Aquesta tendència es reforça, a més a més pel nou reglament europeu que entrarà en vigor durant aquest 2018, i que obligarà a totes les empreses establertes de ciber-seguertat com una prioritat.

Impressió 3D, emprendre en 3D:

Les impressores 3D s’estan introduint de manera progressiva en els diferents sectors, encara que a un ritme més lent de l’esperat a causa del seu preu elevat.

En 2018 apareixeran les noves tipologies de màquines d’impressió 3D, més assequibles, amb les que es pretén obrir mercat i continuar el creixement.

➢ Fintech:

El 2017 vam conèixer els 10 fintech influences espanyoles i també hem sigut testimonis de l’evolució d’aquest nou sector: empreses de l’àmbit financer que aprofiten les innovacions tecnològiques per adaptar-se a l’entorn digital. El 2018, aquest sector seguirà avançant a passos gegantescos amb figures com les dels “robo-advisors”, consellers o assessors robotitzats que van indicant on han d’invertir els diners.

Economía colaborativa:

És una tendència de negocis en alça i és que, segons PWC, l’economia col·laborativa sobrepassarà els 15.000 milions d’euros durant el 2018 i els 335.000 milions el 2025, increïble, oi?

Tot i que és cert que aquest tipus de negocis comporten alguns problemes legals, la tendència mostra que els pròxims anys aniran madurant i arriben a més parts del món i sectors. Així que, si estàs pensant a emprendre o introduir-te en un nou sector empresarial, pot ser que l’economia col·laborativa sigui una oportunitat pel teu negoci, no?

Criptodivisas:

Les monedes virtuals són, sens dubte una de les tendències de negocis que més es parlarà durant aquest 2018, i és que el 2017 han anat fent-se populars amb les ja coneguts bitcoins o Ethereum. Així que, si t’interessa invertir en algun negoci en línia, estigues atent a l’oportunitat que t’ofereixen les criptodivises ;).

 “Cap home pot fer-se ric o assolir algun tipus d’èxit durador en els negocis si és un conformista”

 Paul Getty

 

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

2 Comments

  1. Henry Medina Gener 23, 2018

    Hola, muy buen artículo. Te invito a leer más sobre este tema en mi blog: http://contadorhenrymedina.blogspot.com/2017/12/5-tendencias-empresariales-para-2018.html

    • lexington Febrer 7, 2018

      Gracias Henry!

Leave a reply