Top 10 influencers del món de l’emprenedoria a Espanya

Top 10 influencers del món de l’emprenedoria a Espanya

Talent i molt de carisma. Aquest és el denominador comú dels emprenedors espanyols que s’han convertit, en els últims temps, en grans “influencers”. La figura de l’emprenedor influent és clau i fonamental en els negocis, ja que a través d’ella podem conèixer millor el món laboral en el qual ens endinsem. Per aquest motiu i amb el fi que tinguis un referent pel teu negoci, en aquest post, et presentem als top 10 influencers d’Espanya, Coneix-se’ls!

Influencers en el món de emprenedoria

 • Gemma Muñoz

Aquesta emprenedora va ser nombrada al 2012 com una de les 100 Dones Líders a Espanya a la categoria d’Emprenedores i Innovadores per Mujeres&Cia. Es Cofundadora i CEO de El arte de medir, sòcia de KSchool i ha estat l’única espanyola finalista al 2011 del premi internacional d’ Excel·lència Web Analytics Rising Star, que atorga la Web Analytics Association. A més a més, és directora del primer Màster en espanyol d’Analítica Digital.

Si ets amant de l’ analítica web, has de visitar el seu blog ¿Dónde está Avinash cuando se le necesita?

 • Albert Cañigueral

Fundador de Consumo Colaborativo i Connector de OuiShare. Es considerat com un referent dins del món de l’ economia col·laborativa, un sector que als últims anys està augmentant la seva presència dins el marc empresarial nacional, degut a les diferents iniciatives que neixen per a satisfer les necessitats dels clients actuals. Per això, a més a més d’impartir classes i donar conferències, exerceix de consultor per startups, empreses i administracions per establir la seva estratègia d’adaptació a la revolució col·laborativa.

 • Carlos   Blanco

Si hi ha alguna cosa que caracteritza a aquest influencer espanyol, és la seva actitud 100% emprenedora. És fundador i CEO de Nuclio Venture Builder i de Conector Startup Accelerator. El seu blog i el seu llibre “Los principales errores de los emprendedores” son tot un referent en el sector.

Al 2012 i 2013 va ser escollit como una de les 500 persones més influents d’ Espanya pel diari El Mundo i al 2014 va rebre el reconeixement al Millor Emprenedor 2014 pels premis Pyme que organitzen Expansión i Ifema. AEBAN també ho ha reconegut aquest mateix any com el millor Business Angel.

L’ acceleradora de startups promoguda per Carlos Blanco, Conector Spain, selecciona cada any startups amb gran potencial de creixement i, El 2016, va escollir els Centres de Negocis Lexington per desenvolupar les seves idees en entorns únics i amb personalitat.

 • Elena Gómez del Pozuelo

Emprenedora e inversora de startups. Elena Gómez és la Presidenta de Womenalia i de l’Associació Espanyola de l’ Economia Digital (Adigital), a més de Fundadora de BebedeParis.com. Així mateix, és consellera en Incipy, Inesdi, Increnta, Brainsins, HallSt, Ludei, Clippingbook i Miximoms. Acumula quasi 30 anys d’experiència transformant idees en negocis digitals perdurables en el temps.

 • Alex Puig

És un jove emprenedor català, organitzador de Digital Currency Summit i CEO de Shotools, una eina que ajuda a empreses i persones a automatitzar la gestió estratègica de les xarxes socials.

Amb la irrupció de Blockchain, Puig llança Caelum Labs, organització amb la qual desenvolupen els millors prototips i idees per empreses i administracions públiques. D’aquesta manera, aconsegueixen resoldre problemes, abordant els nous reptes de la indústria.

 • Javier Martín

És un dels referents per excel·lència al món de l’emprenedoria al nostre país. Tot va començar fa més de 10 anys amb Loogic, el punt de trobada entre emprenedors, startups i inversors.  A més a més, és director d’Innovació de Sngular Hub i editor de Futurizable.

 • Ana María Llopis

A més de ser la presidenta de la cadena de supermercats DIA,  és la fundadora i CEO de la xarxa per a compartir idees Ideas4all. Aquest espai és un punt de trobada per la innovació col·lectiva, la creativitat i la creació. Sumant a això, cal mencionar que és una de les dones més influenciables d’internet.

Menció especial mereix el seu blog “Quatre Mots” en el que comparteix relats curts, històries personals i vivències quasi reals que atrapen el lector.

 • Emilio Márquez

És Business Angel i emprenedor des de 1992 i Fundador de Networking Activo, on connecten professionals i empreses per tant, pioner del networking a Internet. És videoblogger amb el seu propi canal a Youtube i té un blog sobre emprenedoria  i Internet.

Emilio Márquez és especialista i un referent en connectar persones, idees i negocis. És CEO a la Latina Valley i a més a més professor a Google Activate+.

 • Marta Esteve

És una de les espanyoles més influents per la seva exitosa trajectòria empresarial a Internet. Fundadora d’empreses molt conegudes com TopRuralRentalia i SoySuper. És també sòcia inversora en Indexacapital, Vinoqusto, 11870 i FamiliaFacil.

Amb tot, gaudeix d’una àmplia experiència en l’entorn de l’emprenedoria, i per això, sempre defensa que l’emprenedor ha de pensar bé en el valor que vol aportar al client i a l’equip que l’acompanyarà en l’aventura.

 • Pau Garcia-Milà

Pau Garcia és l’emprenedor més mediàtic del nostre país, ja que amb només 17 anys va fundar EyeOs, una empresa pionera en el desenvolupament de solucions de virtualització en clous computing. En 2014, la firma va ser venuda a Telefònica, encara que el 2016 decideixen deixar de comercialitzar el producte principal per invertir el factor humà i les capacitats tecnològiques en nous projectes de sector virtual.

Així doncs, si estàs decidit a emprendre, aquí tens els 10 miralls en els quals pots mirar-te si vols que la teva idea assoleixi l’èxit empresarial. Que res ni ningú et freni!

“La confiança en tu mateix és el primer secret de l’èxit”. 

Ralph Waldo Emerson

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

4 Comments

 1. Emilio Marquez Juny 9, 2016

  Gracias por la mención en este artículo.

  • lexington Juny 16, 2016

   Gracias a ti por tus amables palabras 😉

 2. Albert Cañigueral Desembre 2, 2016

  Gracias por la inclusión!

  • lexington Desembre 28, 2016

   Un placer Albert 😉

Leave a reply