Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

La música es capaç d´arribar a totes les ments i estimular la creativitat, fins i tot la d´aquells que asseguren tenir-la molt amagada, i es que representa la màxima font d´inspiració i motivació per a qui s´han atrevit a llançar una nova idea de negoci.

La música es capaç d´estimular la creativitat, fins i tot la d´aquells que asseguren tenir-la molt amagada

Dóna-li al play y gaudeix d´aquesta llista de música motivadora per a emprenedors i… que no pari la inspiració!

  1. Don’t Stop me Now, Queen

Aquesta famosa cançó de la banda britànica Queen no podia faltar en la nostra llista de cançons motivadores per a emprenedors, i es que la seva lletra incita a complir nous reptes i arriscar-nos a aconseguir tot el que ens proposem.

  1. Viva la vida, Coldplay

Si vols arrasar en el món dels negocis, aquesta cançó t´ajudarà a estar 100% motivat per fer-ho. El ex-entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ja la utilitzava per a que els jugadors saltessin al camp convençuts de que l’únic que volien era guanyar.

  1. Carros de Fuego, Vangelis

La banda sonora de la pel·lícula “Carros de Fuego” es una de les cançons més idònies per a escoltar abans de posar-te mans a l´obra amb un nou projecte.

  1. You only live once, The Strokes

El missatge que transmet aquesta cançó està clar, solament es viu un cop. Així que, aprofita cada moment i arrisca´t a aconseguir aquell que sempre has tingut en ment.

  1. My way, Frank Sinatra

Els clàssics sempre son una bona opció, i aquesta cançó del reconegut Frank Sinatra es molt inspiradora, ja que la seva lletra ens ensenya a viure sense remordiments i a donar el millor de nosaltres mateixos en el dia a dia.

  1. Eye of the Tiger, Survivor

Aquesta es la cançó principal d´una de les pel·lícules més motivadores per a emprenedors, Rocky III: demostra que amb la constància i l´esperit competitiu es pot aconseguir el que un es proposi.

  1. Girl on Fire, Alicia Keys

Si ets una emprenedora amb ganes d´assolir tots els teus reptes, et recomanen que li donis al play a  aquesta cançó i comencis el teu camí el més motivada possible.

  1. I will survive, Gloria Gaynor

Tot i les traves que et puguis trobar al llarg del camí de l´emprenedoria, sempre has de tenir en ment una cosa: sigui com sigui, l’aconseguiràs.

  1. Don’t worry be happy, Bobby McFerrin

Perquè a la vida, a l´igual que a la rutina de la feina, mantenir un somriure i apostar per una filosofia positiva es clau per assolir l´èxit.

  1. Satisfaction, The Rolling Stone

Es tracta d´una cançó que t´animarà a continuar amb els teus projectes d´una manera més relaxada. Augmentar la productivitat requereix desconnectar la nostra ment i cos de tant en tant.

  1. Con viento a favor, Rosana

Com bé diu el començament de la cançó de Rosana “Oh oh oh atrévete, no hay nada que perder”. I així es, tot emprenedor ho es per les seves ganes de perseguir els seus somnis i assolir l´èxit sense por a perdre.

  1. Tu oportunidad, Taxi

Les oportunitats s´han d´aprofitar i com bé diu aquesta cançó del grup musical gibraltareny de pop rock Taxi: “No hi ha res impossible per a qui sap esperar, no importa si caus, torna a aixecar-te, potser la vida et dóna una oportunitat”.

  1. Voy a pasármelo bien, Hombres G

Ningú ha dit que emprendre sigui una tasca senzilla, però el que si es segur es que adoptant una actitud positiva tot es veu d´una altra manera. Així que, posa´t aquesta cançó abans de començar cada jornada laboral i… ompliu-vos de motivació!

  1. Color esperanza, Diego Torres

La esperança es l’últim que es perd, això es el que aquesta cançó vol transmetre. Dóna-li al play en aquests moments complicats i convenç-te de que si vols, pots.

  1. Bonito, Jarabe de Palo

Si necessites grans dosis de motivació, aquesta et la donarà. La lletra ens convida a prendre´ns la vida amb alegria i, sobretot, amb molt bon humor.

lista-spotify-lexington

“La música pot donar nom a  l´innombrable i comunicar el desconegut”

Leonard Bernstein

Compártelo

Inici de sessió