Treballar en zones comuns, una tendència en alça en els centres de negocis

Treballar en zones comuns, una tendència en alça en els centres de negocis

 Les zones comuns d’un edifici d’oficines representen un punt de trobada pels treballadors, els quals, aprofiten per desconnectar cos i ment, divertir-se i socialitzar amb els seus companys. A més a més, treballar en aquestes zones comuns s’està convertint en una tendència en alça en els centres de negocis, ja que ajuden a potenciar la creativitat, el treball en equip i la productivitat dels treballadors.

Les zones comuns s’imposen com una gran tendència en els centres de negocis

A Lexington apostem clarament per aquesta tendència i per un estil de treball més dinàmic a la part que relaxat. A continuació, t’expliquem amb més detall els diferents espais que ofereixen els nostres centres de negocis i tots els beneficis que l’ús de les zones comuns aportarà a la teva empresa en general i als treballadors en particular, pren nota!

Tipus de zones comuns en els workspaces de Lexington:

  • Fun Room

En el centre de negocis de Madrid La Moraleja pots trobar l’entorn ideal on treball i diversió van de la mà. I és que, a més a més de les seves zones enjardinades, disposen d’una autèntica Fun Room: un espai amb sofàs, futbolí, PlayStation, dards…. En el que fomentaràs la productivitat i el treball en equip, coneix-la!

zonas comunes lexington

  • Grades amb gespa

En ple cor financer de Madrid, s’ubica el nostre centre de negocis Cuzco, un workplace en el que el 40% del seu espai està dedicat a potenciar zones comuns. Una de les més destacables són les grades amb gespa, un format dinàmic i creatiu en el qual realitzar una reunió més informal o presentacions internes serà, sens dubte, tot un èxit!

zonas comunes lexington

  • Thinking Cells

Un altre espai de feina que ofereix l’edifici Cuzco i que s’identifica a la perfecció amb aquesta tendència de treball són els Thinking Cells: espais amb butaques individuals equipats amb tot el que sigui necessari per a la teva reunió de treball més informal i sense renunciar a la comoditat!

zonas comunes lexington

  • Workcafé

Els ‘coffee times’ es converteixen en l’ocasió perfecta perquè els treballadors desconnectin de la rutina laboral i aprofitin per intercanviar opinions amb altres companys.
Aquest és el colorit Coffee Point que Lexington posa a disposició a tots els seus clients en el seu workspace del passeig de la Castellana, 79:

zonas comunes lexington

Beneficis que aporten les “social àrees” i zones comuns a l’empresa.

Les zones comuns ajuden que els treballadors siguin més productius i treballin de forma més eficaç, el que afecta directament i positivament als resultats de la mateixa empresa. Atent, perquè t’especifiquem en aquest llistat alguns dels beneficis més destacables d’utilitzar les zones comuns d’un edifici d’oficines endavant!:

  • Milloren la productivitat dels treballadors el que porta a l’empresa a obtenir millors resultats.
  • Fomenten el treball en equip.
  • Aporten més flexibilitat a la mecànica de feina de la companyia.
  • Consoliden les relacions entre treballadors per aconseguir un bon clima laboral.
  • Milloren la comunicació interpersonal i Inter departamental.
  • Fomenten la creativitat i els moments de brainstorming.

zonas comunes lexington

“L’esperit d’equip és el que dóna a moltes empreses un avantatge sobre els seus competidors”.
George Clements

Share This Post

Subscriu-te al llistat de correu:

Estic d'acord amb la Política de privacitat

Leave a reply