Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
25/02/2016

Fa 35 anys va començar el nostre camí dins l’àmbit dels serveis per a negocis i professionals, 35 anys en els que hem treballat molt per a oferir el millor als nostres clients. Gràcies a la confiança dipositada a Lexington durant aquestes quasi quatre dècades, seguim amb la mirada al futur i amb plans constants.

Quin és el primer país que et bé al cap quan penses en grans empreses i empresaris d’èxit? Estats Units, veritat? No és per menys. Aquest país concentra un gran percentatge de les empreses més cotitzades del món, gràcies al seu afany per anar sempre un pas més enllà. Aquesta innata visió de futur és el que va fer que, a finals dels 60, naixessin els centres de negocis, els quals aportaven profitoses facilitats a les empreses.

“Els empresaris entenen que ubicar la seva empresa a un centre de negocis els hi proveeix un gran espai flexible i una posta en comú d’una gran varietat de serveis, pagant únicament el que consumeix la seva empresa”

Va ser llavors quan, desprès d’un viatge a Estats Units, un home visionari, José Manuel Vega, va decidir ser el pioner que va portat físicament els centres de negoci a Espanya. Conegut inicialment com Warren Staff, neix al 1981 al Passeig de la Castellana de Madrid el primer centre de negocis Lexington, marcant així l’ inici del canvi del panorama empresarial al nostre país.A aquella època estava molt arrelat el pensament de que la propietat atorgava als empresaris una imatge molt més professional, i que per tant, el lloguer d’oficines o despatxos no es transmetia als clients el que el empresaris desitjaven.

“Des de aquell primer dia seguim lluitant per compartir la nostre essència i filosofia amb totes les empreses i professionals que vulguin formar part de la nostra gran família”

Llevat d’aquesta dificultat, poc a poc es comencen a llogar les primeres oficines compartides i finalment els empresaris entenen que ubicar la seva empresa a un centre de negocis els hi proveeix d’un gran espai flexible i una posta en comú d’una gran varietat de serveis, pagant únicament el que consumeix cada empresa, sense haver d’aportar una gran inversió i podent instal·lar-se de manera immediata. 

Ja han passat 35 anys des de que el fundador de Lexington es va arriscar a donar un pas més dins el mon dels negocis a Espanya. 35 anys sent referent a centres de negocis. I des de el primer dia seguim lluitant per compartir la nostra essència i filosofia amb totes les empreses i professionals que vulgui formar part de la nostra gran família. Nosaltres a canvi, els oferim un treball sense preocupacions ni complicacions, gràcies al nostre servei integral que els permet ocupar-se única i exclusivament d’ aconseguir l’èxit per al seu negoci. Avui, podem dir amb gran convenciment i il·lusió: 35 anys són nomes el principi. Continuem!

Compártelo

Inici de sessió