Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-09-04

Recuperar la rutina després d’haver gaudit d’unes relaxants vacances es per a tu cada vegada més dur? Es tracta d’un problema bastant habitual que pot generar des de malestar general, tristor o mal de panxa, a sensació d’ofec, episodis d’ansietat i inclús taquicàrdies. És el que es coneix com a síndrome post-vacacional i pot acabar en una depressió si no et prens la teva tornada amb una actitud positiva.Idealitzar les vacances i pensar que, la tornada a la realitat serà pitjor del que realment és, sol ser un dels principals motius de la pèrdua d’il·lusió. Per a mantenir viva la sensació de felicitat que acompanya les vacances, t’ oferim alguns consells que et poden ajudar a recuperar el teu ritme habitual amb energia i bon humor.

  • Tornar uns dies abans del teu destí i reprendre de manera progressiva hàbits saludables com dormir bé, menjar sa i fer exercici ajudaran al teu organisme a recuperar energies per afrontar aquesta dura etapa amb vitalitat. I sobretot, descarta els pensaments negatius.
  • Una bona organització és clau per a tornar a posar la teva ment en marxa. Revisa la teva agenda, prioritza les tasques més importants i anota fins al més mínim detall per a aconseguir optimitzar el teu temps. Esborrar les tasques que hagis completat per a sentir-te més realitzar o fer exercicis d’agilitat mental per a recuperar el ple rendiment de la teva memòria són petits trucs que poden ajudar-te a sentir-te millor.
  • Marca’t fites realistes i que puguis aconseguir. Tracta d’abastar més d’allò que som capaços és una de les principals causes d’estres i frustració. Pots contraatacar aquesta sensació fixant-te objectius que et facin sentir bé a curt, mig i llarg termini com una escapada, començar un llibre nou o una tarda de compres.
  • Organitza plans a l’aire lliure, ja sigui sol, en parella o en companyia d’amics, companys de treball i familiars. Resulta dur acomiadar-se de cop dels espais oberts urbans o naturals que as gaudi durant el període estival. Petits detalls com prendre un cafè a una terrassa pot ajudar-te a despertar els teus records positius de les vacances.
  • Transforma la teva negativitat en optimisme i contagia la teva alegria. Tornar de les vacances també té les seves avantatges: adéu al calor i a les cues per a tot, et permet estalviar, pots aprofitar per retrobar-te amb amics, fomentar l’ after working amb els teus companys o, perquè no, començar a planificar les teves pròximes vacances.

Des de Lexington et desitgem una feliç reincorporació al treball i et recordem que, per a fer-te més suportable el dia a dia posem a la teva disposició una completa gama de serveis des de els postres centres de negocis a Madrid per ajudar-te a aconseguir els teus objectius dia a dia.

Si exageréssim les nostres alegries, com fem amb les nostres penes, els nostres problemes perdrien importància. Anatole France

Compártelo

Inici de sessió