Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-08-21

L’ implantació d’ Internet com a eina bàsica de comunicació ha contribuït a l’eliminació de fronteres per a empreses, de la més diversa natura i mida, que operen a tot el món. L’ inquietud per aprofitar les oportunitats de negoci que es presenten, han portat a nombrosos emprenedors i PYMES a apostar per la internacionalització a través del comerç electrònic o de l’oferta de productes i serveis fàcilment exportables.

Des de l’ ICEX apunten a la creixent aposta pels mercats exteriors de les empreses espanyoles que, no obstant el gran esforç en termes d’inversió i recursos que suposa la internacionalització, reporta a les empreses noves oportunitats d’expansió, creixement i ingressos.Una bona manera de minimitzar els costos necessaris per a començar a treballar fora de les fronteres del nostre país es, comptar amb un lloc on portar a terme reunions de negocis en un ambient que denoti professionalitat i amb tot l’equipament necessari per dur a terme de manera adequada, tot tipus de negoci, tant dins com fora d’ Espanya.

En vista d’aquesta tendència i conscients de l’ importància de la presència internacional en un mercat global com l’actual, des de Lexington ampliem la nostra oferta de centres de negoci amb una cobertura que ofereixi lloguer de despatxos, oficines i sales de reunions al voltant de 200 ciutats en tot el món, com a membre de la xarxa internacional privada Locartis, amb presència a 15 països.Fundada a l’any 2000, Locartis reuneix els millors centres de negoci situats a les ubicacions estratègiques de les principals capitals europees i de la resta del món, amb sales de reunió i oficines equipades amb la tecnologia més avençada. Addicionalment, per a donar desposta a les inquietuds dels clients. Un equip de ventes s’encarrega d’atendre de manera permanent qualsevol tipus de demanda en tot moment. A més, un expert internacional s’encarrega de coordinar i gestionar acords corporatius, un gran avanç en l’ indústria de centres de negocis.

Tot això converteix a Locartis en un referent d’eficiència i professionalitat a tot el món.Per tot això, si estàs pensant en desenvolupar el teu negoci a un nou país o establir una filial, Locartis pot ser el teu millor aliat. Consulta’ns i t’ assessorarem sobre la millor opció per ajudar-te a internacionalitzar el teu negoci.

Reunir-se es el principi, romandre junts és el progrés i treballar junts és l’ èxit“. Henry Ford

Compártelo

Inici de sessió