Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-08-07

Principalmente hombres (un 81%) con estudios universitarios de entre 35 y 44 años. Así son los emprendedores españoles, tal y como se desprende del Mapa del Emprendimiento en España 2014, elaborado por Spain Startup y presentado en Madrid recientemente. Unos datos que sitúan a nuestro país por encima de la media de edad del resto de Europa y Latinoamérica.Aquest mapa del “Emprenedor” s’extreu de prop de 3.000 projectes presentats a la Startup Competition 2014, procedents d’Espanya (73%), Llatinoamèrica (12%) i Europa Mediterrània (10%). Si ens fixem en l’àmbit espanyol, les comunitats autònomes amb major participació són Madrid, Catalunya, Andalusia i València.

Els serveis a empreses com a serveis financers, màrqueting i publicitat són el principal sector pel qual aposten el 34% dels emprenedors espanyols, seguit de les empreses dedicades a internet i serveis web, amb un 33%.En general, més de la meitat d’aquestes empreses emergents compten amb entre 2 i 9 empleats; mentre que només el 1% de les startups aconsegueix els 50 empleats. No obstant això, i malgrat la indiscutible contribució a la generació d’ocupació d’aquestes empreses, el finançament segueix sent un dels assumptes pendents per a la majoria d’emprenedors, que només acudeix als crèdits bancaris un 7% de les ocasions, enfront del 77% que inicia la seva activitat amb recursos propis i el 27 % que acudeix a l’ajuda de familiars.

Els problemes amb el finançament fan que cada vegada més empresaris i emprenedors optin per minimitzar la inversió en immobles a l’hora d’engegar el seu negoci. És per això que nombrosos empresaris i emprenedors ja confien en els Centres de Negoci a Madrid, situats en ubicacions cèntriques de les principals capitals del país, perquè no malgastis ni una oportunitat de negoci. A més, l’immillorable equipament tecnològic que ofereixen les nostres oficines, despatxos, sales de reunions i de videoconferències fan de Lexington el millor aliat per al teu negoci. Sempre comptant amb els nostres serveis d’administració i suport tècnic durant les 24 hores.

“El futur pertany a els qui creuen en la bellesa dels seus somnis”. Eleanor Roosvelt

Compártelo

Inici de sessió