Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
17/05/2018

Seguim ampliant els nostres workspaces a Madrid! Busquem crear entorns de treball funcionals, innovadors i totalment avantguardistes, on els nostres clients poden treballar còmodament i de forma eficaç. Amb aquest objectiu hem ampliat el nostre workspace en Nuevos Ministerios, situat a l’emblemàtica zona d’Azca en ple Passeig de la Castellana, centre financer de la ciutat.L’ampliació s’ha basat en la incorporació de noves zones comunes, més avantguardistes i innovadores, així com noves zones d’oficines i sales de reunions, en les que la comoditat i la funcionalitat han estat clau del seu disseny. 1000 metres quadrats addicionals que se sumen als 2000 amb els que ja comptava el nostre centre de negocis.

Un workspace de més de 3000 m2 en el cor financer de Madrid

El nostre workspace Azca – Nuevos Ministerios es troba al passeig de la Castellana, cor financer de la capital espanyola. Es tracta d’un edifici totalment nou que compti amb la certificació energètica LEED, autentificació que posseeixen molt pocs edificis a Espanya.Un espai innovador i versàtil, en el que la funcionalitat i la practicitat son clau i que compten amb les millors comunicacions de Madrid: nombroses línies d’autobús i metro, rodalies Renfe, així com connexió directa a l’aeroport. Un enclavament perfecte per empreses internacionals que necessiten estar sempre connectades i una de les 5 millors zones per treballar de Madrid.Així mateix, la zona del Passeig de la Castellana gaudeix d’una àmplia varietat de restaurants, hotels i comerços per poder realitzar dinars de feina, rebre visitants de qualsevol part del món i tenir disponible tot el que sigui necessari per a una feina eficient i practica.

Una ampliació que ens endinsa a l’oficina del futur

A Lexington volem endinsar-nos a l’oficina del futur, per això els nostres workspaces s’allunyen del convencional i creen entorns inspiradors en els quals treballar en harmonia i bon ambient. Així, en l’ampliació del nostre espai de treball en Nuevos Ministerios hem volgut ser fidels a aquesta idea, dissenyen llocs de treball i zones de reunions versàtils i informals en els que l’estètica avantguardista i la innovació tecnològica ens acosten una mica més a l’oficina del futur.Qué podem trobar en aquesta nova ampliació?

1. Amplies oficines i despatxos

Afegim noves zones de despatxos en les que l’aprofitament de la llum i el disseny minimalista són protagonistes. Amb un mobiliari de qualitat i una sensació d’amplitud total, els nostres nous despatxos busquen oferir la màxima comoditat i practicitat. Oficines corporatives de diverses capacitats i personalitzades segons les necessitats dels nostres clients.

2. Hot desk

Per aquells que primen la immediatesa, incloem una nova zona de Hot desk en què treballar de manera flexible i distesa. Amb Access a totes les nostres àrees comunes i connexió WIFI ultra-fast.

3. Zones comuns

A Lexington cuidem al màxim el disseny de les nostres zones comunes, ja que constitueixen l’epicentre dels nostres centres de negocis, en els que els nostres professionals poden compartir inquietuds i reunir-se de forma distesa i natural. Així, apostem per una decoració inspiradora i llocs relaxants.

4. Sales de reunions

La nova sala de reunions Aspen està pensada per generar el millor ambient professional a les teves reunions amb proveïdors o clients, sempre amb un disseny avantguardista que segueix les últimes tendències de decoració en espais de treball.

5. Sales de formació

La nostra sala Niàgara és un espai de gran capacitat destinat a la realització de formacions, juntes o conferències. Configurada amb mobiliari funcional i pràctic que es pot adaptar a cada situació i l’última tecnologia en equipament de treball.

6. Phonebooths

Els nostres nous phonebooths garanteixen la millor connectivitat i la màxima discreció perquè res s’interposi durant les negociacions importants.

 7. Coffe Area

El descans és part essencial de la feina i la nostra nova zona de cafè està ideada per generar un ambient distingit i informal en el que descansar i sentir-te còmode junt amb altres professionals. Un disseny modern i actual, amb mobiliari funcional i un gran aprofitament de l’espai.Si vols conèixer millor els nous espais del nostre workspace de Nuevos Ministerios, contacta amb nosaltres i informat de com pots instal·lar la teva empresa amb nosaltres. Benvingut a l’oficina del futur.

Compártelo

Inici de sessió