Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

Has notat que en els últims anys ha canviat la teva manera de treballar? Imagines que les oficines s’adapten al nostre nou estil de vida? Doncs deixa d’imaginar perquè això ja és una realitat que creix a pas de gegant. S’han acabat els despatxos petits, impersonals i a zones de la ciutat que no faciliten el contacte amb els clients. Ara la tendència que marcarà el futur dels negocis passa pel lloguer d’oficines i despatxos als centres de negocis, on els treballadors es trobin còmodes i puguin relacionar-se amb treballadors externs a la seva empresa.  

El somni de qualsevol treballador és treballar a una oficina amb unes instal·lacions modernes, amb la millor tecnologia i amb zones comuns on poder realitzar reunions o simplement relaxar-se desprès d’una jornada.

Les empreses més punteres ja han millorat l’experiència dels seus treballadors i clients i s’han canviat a centres de negocis amb oficines dinàmiques, adaptades a les seves necessitats i a les que puguin mantenir contacte amb els treballadors d’altres empreses.

Mantenir els equips motivats i satisfets és una de les prioritats que han de tenir en compte les empreses. Per això, oferir unes oficines a la avantguarda del disseny i la tecnologia, com pot ser el nostre centre de negocis Lexington Cuzco, situades a les millors ubicacions de ciutats com Madrid o Barcelona, pot ser la clau per mantenir i atraure talent a les empreses.

A Lexington disposem d’oficines noves, modernes, amb una gran quantitat de sales comuns, dotades  amb nova tecnologia que faciliten la sincronització dels equips. Als nostres centres de negocis combinem els espais compartits amples amb sales reduïdes per tal que puguis realitzar reunions internes com externes, trucades de telèfon, videoconferènciesetc. La tendència actual és sortir dels despatxos, eliminar les barreres físiques de les oficines, creant d’aquesta manera, espais comuns que propicien una millor atmosfera de treball per als treballadors. El nostre propòsit és humanitzar els espais laborals i per aquest motiu hem creat una fusió entre la tecnologia i els entorns amigables.

A més, els nostres centres de negocis Lexington es troben al centre de les ciutats, la qual cosa facilita les reunions amb els clients, el contacte, l’accés a espais de lleure,… en definitiva, una millora del benestar del treballador que pot, d’aquesta manera, fer una milloria en la seva productivitat i evitar el desig de fer un canvi d’empresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo