Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-09-18

Disposar d’un entorn que denoti professionalitat on desenvolupar la teva activitat resulta imprescindible a l’hora d’aconseguir els teus objectius comercials i fer crèixer el teu negoci. Els professionals de l’àmbit de l’emprendiment coincideixen a assenyalar la importància de la ubicació a l’hora de desenvolupar qualsevol tipus d’activitatEn aquest sentit, es fa necessari escollir un lloc proper als teus clients potencials, però al seu torn, has de tractar de buscar enclavaments estratègics, propers a altres empreses que puguin actuar com presentadors dels teus serveis. També és recomanable prendre en consideració l’accessibilitat, la visibilitat, o la facilitat per trobar aparcament, factors que sovint passen desapercebuts pels empresaris, però que poden ser decisius a l’hora de que un potencial client es decanti per la teva empresa.

No obstant això, triar una ubicació adequada és una opció que no està a l’abast de totes les butxaques. Conscients de la importància de comptar amb una localització òptima, en Lexington només escollim enclavaments Premium per a la ubicació dels nostres centres de negocis a Madrid, en zones estratègiques de les principals ciutats perquè els teus clients potencials puguin accedir amb facilitat.Si acabes d’engegar el teu negoci o estàs buscant un local des del qual oferir els teus serveis, però no comptes amb suficients recursos per adquirir infraestructures pròpies, el lloguer de despatxos a Madrid són una excel·lent opció que et poden estalviar fins al 76% de les despeses mensuals pel que fa al lloguer tradicional. A més, en aquests moments, pots beneficiar-te de descomptes de fins al 30% en el lloguer de despatxos, que inclouen tots els serveis necessaris per desenvolupar el teu treball amb total comoditat: accés a internet, aire condicionat, calefacció, serveis de neteja i manteniment… i tot això en un entorn cuidat i d’estil actual.

Contractar els serveis de Lexington suposa comptar amb el suport d’un equip qualificat que t’oferirà un tracte personalitzat i atendrà totes les teves qüestions. Tot això, posant a la teva disposició solucions tecnològiques avançades, que dia a dia utilitzen les nombroses pimes i multinacionals que ja confien en els nostres serveis.

“Pregunta’t si el que estàs fent avui t’apropa al lloc en el qual vols estar demà” 

James Brown

 

Compártelo

Inici de sessió