Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-07-31

A diferència del que la majoria de gent pensa, a l’agost l’economia no es paralitza. Molts emprenedors i empresaris aprofiten aquest mes de “descans” per treure endavant projectes pendents que s’han anat posposant per a fer front a qüestions més urgents durant la resta de l’any. Per altra banda, els mesos tradicionalment associats al descans són el millor moment per a nombrosos sectors relacionats amb el turisme, esdeveniments i l’oci en general, per no parlar de la majoria de sectors que, lluny de paralitzar-se durant aquesta època, segueixen amb la seva activitat normal durant aquestes dates.

No obstant, l’expressió popular “fer l’agost”, relaciona el mes de vacances per excel·lència amb l’obtenció de beneficis de manera ràpida i amb poc esforç. Una afirmació que, lluny de referir-se al sector turístic, té el seu origen a l’agricultura, ja que el mes d’agost és el moment idoni per a realitzar la collita de la majoria de cereals sembrats per al seu posterior emmagatzematge, sent la principal font de proveïment econòmic dels agricultors la resta de l’any.

A Lexington volem ajudar-te a fer el teu agost. Aquest estiu oferim durant tot el mes d’agost un 50% de descompte en el lloguer de sales de reunions a Madrid, amb capacitats que van de 5 a 60 persones, dels nostres Centres de Negocis situats a cèntriques localitzacions de Madrid (Paseo Castellana, 79; Paseo Castellana, 141; Orense, 85; Miniparc III La Moraleja) i sales a Barcelona (Gran Via Carlos III, 84).

Unes instal·lacions que posen a la teva disposició equipament de la més avançada tecnologia per ajudar-te a convertir les teves reunions en tot un èxit: des de la recepció de visites o connexió a Internet d’alta velocitat, a equips de reprografia i centres de comunicacions, tot això amb el suport tècnic i administratiu permanent dels nostres professionals.A més d’un entorn modern i completament equipat, et recordem que posem a la teva disposició una àmplia oferta de serveis addicionals opcionals com projectors, pantalles de plasma, serveis d’àudio – conferència i multiconferència, flipchart, pissarres, plaça de pàrking al propi edifici i, com no, servei de càtering i Coffe – Break a la sala, per que no et falti de res.

Agost i Setembre no duren sempre. Dit popular anònim

Compártelo

Inici de sessió