Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Avui en dia ja no vivim lligats a l’oficina i al nostre ordinador. Els smpartphones i les seves apps ens han donat una gran llibertat a l’hora de treballar des de qualsevol lloc. Només necessitem wifi i poc més per a funcionar.

Aquesta llibertat bé acompanyada d’una quantitat enorme d’informació i possibilitats que, a vegades, ens poden resultar esbromadores i difícils d’organitzar. Amb aquestes 7 aplicacions podràs unir accions i continguts, mantenir-te connectat a la teva empresa i veure dades i resultats sense necessitat de perdre’t entre emails, trucades i papers.

  1. Evernote amb aquesta aplicació gratuïta no se’t tornarà a escapar una idea, notícia o document. Pots realitzar anotacions de veu i escrits, capturar imatges i realitzar recerques per paraules clau dins les teves anotacions. A més és multiplataforma, utilitza-ho des de el teu mòbil, tablet o ordinador, ho trobaràs tot gràcies al seu sistema de sincronització.
  2. Tempo Marca totes les teves reunions i esdeveniments socials mitjançant notes de veu i text sense necessitat d’entrar a cap aplicació. Tempo permet l’ús d’un  llenguatge col·loquial amb una alta fiabilitat, fixa totes les dates sense errors. Pots visualitzar l’agenda per dies, accedir a les reunions i consultar els contactes de les persones amb les que et vas reunir. A més, és gratuïta!
  3. CubeFree per a aquests moments en els que estàs de viatge però necessites un espai per treballar. Aquesta aplicació et permet localitzar cafeteries, biblioteques o espais de co-working amb connexió wifi als quals pots anar. A més permet llegir i realitzar opinions sobre els llocs llistats i afegir les coses que pots portar o fer en cada espai.
  4. Dropbox, Google Drive o qualsevol altre sistema d’emmagatzematge en el núvol. Accedeix des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc a tota la documentació clau i contactes de la teva empresa. Imprescindible per suplir oblits d’últim moment i per no anar carregat de papers a totes parts!
  5. 1Password Aquesta aplicació s’encarrega de generar i memoritzar contrasenyes úniques, encriptades i llargues per a cadascuna dels comptes que desitgis: xarxes socials, targetes de crèdit o aplicacions com Skype. Mai més hauràs de teclejar en la teva pantalla les teves contrasenyes. Respira una mica més tranquil, si et miren, et miren a tu, no al que tecleges en el smartphone.
  6. Expensify Estàs fart de carregar amb tiquets i rebuts per tot arreu cada vegada que viatges ? Amb aquesta app oblida’t de papers ! Captura la imatge dels rebuts , registra el teu temps i quilometratge dels teus viatges de negocis i a més, et genera un informe de despeses.
  7. Todoist. Gestiona i prioritza totes les teves feines i projectes amb aquesta aplicació. Simple, de fàcil ús i altament efectiva. Et permet organitzar millor la teva vida prioritzant els projectes i accions més important. Amb el seu senzill disseny podràs veure d’una sol ullada totes les teves tasques i dades de finalització de cada una.

El volum d’aplicacions per empresaris disponibles és enorme. Sempre hi ha una que complementa o millora alguna de les teves tasques, però al final, acabem caient en una voràgine de descarrega i instal·lacions d’aplicacions amb les seves corresponents dades de registre que acaba tornant’-nos bojos. Aposta per aplicacions com aquestes, que uneixen accions i permeten despreocupar-te de papers i contrasenyes per a que et centris en el que és més important: el teu treball.

“L’ inspiració existeix, però s’ha de trobar treballant”

Pablo Picasso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo

We use Cookies | More info
Cookies Preferences