Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-07-03

Saps que l’estrès és el segon problema de salut relacionat amb el treball més freqüent denunciat a Europa?Els ritmes accelerats de treball, les exigències excessives, les dates d’entrega, l’ inseguretat laboral, les llargues jornades de treball, juntament amb els canvis en la manera de treballar com el “tele-treball”, son generadors d’aquest trastorn físic i psicològic que afecta cada vegada més a la nostra societat i que repercuteix disminuint la productivitat laboral. A més, l’estrès prolongat afecta al benestar físic i psicològic del treballador i pot deteriorar el clima organitzatiu. Pèrdua d’energia o mal de cap són símptomes inequívocs de que patim estrès.

Als centres de negocis en Madrid compartim l’idea de que, per a reduir l’estrès laboral resulta de vital importància trobar un lloc de treball que permeti el desenvolupament de l’activitat professional de manera ordenada, còmode, distesa i adaptada. Per tal d’aconseguir-ho, comptem amb serveis de lloguer d’oficines flexibles i sales de reunions amb total disponibilitat i equipades amb les últimes tecnologies que satisfacis les aspiracions de qualsevol autònom o empresari, així com, dels seus treballadors i empleats. Llocs únics i acollidors amb entrada de llum natural que redueixin l’esgotament laboral.

A més, ajudem a reduir les preocupacions diàries i l’estrès dels nostres clients al assumir les tasques administratives, la qual cosa permetrà gestionar el temps per a aprofitar millor la seva jornada laboral, preocupant-se únicament del més important de la seva activitat. Des de Lexington gestionem els serveis d’atenció al client com trucades, recepció i assistència durant les visites a tots els nostres centres de negocis.Així mateix, disposem d’àrees de descans amb cafeteria i Fun Room, amb futbolí, PlayStation, dards, sofàs, per tal que la productivitat i el treball en equip es fomentin en els moments d’esbarjo. Així som, tan flexibles com els nostres clients necessiten i amb l’ immediatesa que requereixin. Tot per a que, el treballador redueixi l’estrès o augmenti la seva productivitat laboral durant la seva jornada laboral.Per últim, has de saber que la gestió de l’estrès no es nomes una obligació moral i una molt bona inversió pels empresaris, sinó un imperatiu legal.

 “No intentis ser un humà d’èxit. Intenta ser una persona de valor”

(Albert Einstein)

Compártelo

Inici de sessió