Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
01/12/2016

Després de 35 anys com a pioners del sector dels centres de negoci, a Lexington continuem amb la mateixa mirada optimista i d’avantguarda que el primer dia, adaptant-nos als canvis viscuts a l’estructura empresarial al nostre país i anticipant-nos a les noves formes i espais de treball.

Projecció de futur

La nostre introducció al mercat espanyol a principis dels anys 80 tenia el clar objectiu d’impulsar el període d’oportunitats que es començava a entreveure’s, a través d’un model de negoci que permet compartir despeses i dotar a les empreses d’una infraestructura sòlida i de confiança.

Una trajectòria de 35 anys que ens ha impulsat a mantenir-nos en constant creixement, incrementant localitzacions i transformant-les, i a treballar per a posicionar-nos com espais de treball de la més alta qualitat. Una qüestió reforçada recentment amb l’ obtenció de la categoria de centre de negocis 5 estrelles (atorgada per l’ Associació Espanyola de Centres de Negocis (Proworkspaces) en col·laboració amb l’ auditora internacional TÜV Rheinland).

Aliats dels processos de modernització

Des de Lexington vam apostar, cap allà al 1981, pel que avui es coneix com entorns col·laboratius, dotant als nostres espais d’una flexibilitat que va permetre impulsar les sinergies empresarials. D’aquesta manera, els nostres clients gaudeixen a nivell global de cents de workspaces, on empreses de totes les mides poden trobar diferents solucions: des de oficines a sales de reunions i formació, sense oblidar les oficines virtuals gràcies al ús de les noves tecnologies de l’ informació. Així mateix, els centres de negoci Lexington disposen d’amples i diàfanes zones comuns on poder fer realitat un entorn de treball de col·laboració i d’un equip de secretariat multilingüe per a atendre cadascuna de les necessitats.

Les paraules de David Vega, Director General de Lexington: “Intentem adelantar-nos sempre a les demandes del mercat i no oblidar la nostra sòlida aposta per generar confiança i benestar, permetent als nostres clients posar tota l’atenció en el seu negoci, metre Lexington s’ocupa de la resta”.

En busca de experiències

El protagonisme del disseny ha estat un dels altres motius diferenciadors pels que sempre hem intentat diferenciar-nos, oferint espais que s’adapten a l’ imatge que cada marca vol projectar. Fabricants com Vitra i Walter Knoll, dissenyadors de reconegut prestigi com Arper, Charles Eames, Isamu Noguchi i Fritz Hansen, arquitectes de la talla de Rafael de la Hoz o les obres d’ art de memòries vives del expressionisme com Juan Vallejo són els encarregats de fer cada espai dels centres de negocis Lexington una experiència única.

35 anys són només el principi Continuem!

Compártelo

Inici de sessió