Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
01/07/2020

En Lexington estem molt contents de poder mostrar-vos tots els detalls de l’acabada d’estrenar nova planta del nostre centre de negocis en Príncipe de Vergara 132, un espai flexible que destaca pel seu disseny, versatilitat, funcionalitat i localització estratègica, pròxim al Barri de Salamanca, amb molt bona comunicació i envoltat de tota mena de serveis necessaris per al dia a dia

En concret, acabem d’inaugurar la planta número 4: nous espais pensats per als més exigents i que cuiden fins al més mínim dels detalls perquè l’ambient de treball sigui productiu, segur i motivador. Però, què caracteritza a aquest nou espai de treball flexible en Madrid? Comencem!

Amb aquesta ampliació, el total d’espai (planta 9 + nova planta 4) de Lexington en Príncep de Vergara 132 aconsegueix una superfície de 1.500 metres quadrats d’oficines flexibles i avantguardistes, capaces d’albergar fins a 200 llocs de treball. A més, ofereix 6 sales de reunions o formació amb capacitat de fins a 40 persones i disposa de suites corporatives personalitzables de totes les grandàries. Sense oblidar, per descomptat, les àrees de zones comuns i els nous formats com a cabines telefòniques insonoritzades, àrees hotdesking o focus rooms.

nueva-planta-principe-vergara-madrid-2

De la mateixa manera que la planta 9, aquesta nova obertura està enfocada a donar resposta a les noves necessitats de les companyies i ofereixen el lloguer d’oficines i despatxos a Madrid en condicions flexibles de contractació. A més, amb motiu de l’obertura, comptem amb una promoció molt però que molt especial: la teva oficina GRATIS fins a setembre + 20% de descompte fins al mes de desembre, contractant abans del 31 de juliol. Així que, si estàs en la cerca d’un espai de treball flexible i amb totes les garanties, és el moment!

La planta 4 del workspace de Lexington en Príncipe de Vergara destaca especialment pel seu gran Community Hub, un espai flexible i adaptable a las necessitats i ritmes de les empreses.

Un espai flexible de treball que respon a les noves demandes

La planta 4 del workspace Príncepe de Vergara destaca especialment pel que hem denominat Community Hub. Es tracta d’una gran àrea social que s’adapta a les necessitats i ritmes de les empreses. En aquest sentit, les companyies poden disposar de la seva oficina o de la seva sala de reunions privada i accedir sense cap cost addicional a l’ús de tots els entorns comuns: espais socials i assegurances que potencien el treball en equip, la creativitat i la interacció amb la resta de membres, sempre en un ambient cuidat i molt professional.

nueva-planta-principe-vergara-madrid-3

A més, des de Lexington promovem espais de treball que estan compromesos amb la nova normalitat. De fet, hem aconseguit els tres identificatius de qualitat ‘Garantia Madrid’ pel nostre compromís davant a la Covid-19. És més, la seguretat és un “must” en els nostres espais de treball, on hem reforçat les mesures d’higiene i distància, hem implementat fórmules contactless per a evitar el contacte directe i comptem amb un exhaustiu protocol de mesures, el pla #TornaSeguraLexington.

Però no sols això, els nostres espais estan pensats i dissenyats per a adaptar-se a les noves demandes de les empreses per motius de redistribució d’equips, d’alternança del treball presencial amb el teletreball o d’avaluació dels costos fixos, entre altres. En aquest sentit, creem espais personalitzats que permeten combinar els diferents tipus de treball (presencial i a distància) i que ajuden les empreses a implantar aquests models flexibles i mixtos amb garantia de seguretat, professionalitat i productivitat.

nueva-planta-4

A més, el lloguer d’una oficina en Lexington inclou: mobiliari, Internet de fibra òptica, accés il·limitat a les zones comunes, ús de sales de reunió, adreça de negocis, atenció de visites i correspondència i manteniment i neteja diaris.

En definitiva, la planta 4 del centre de negocis de Príncepe de Vergara és un espai de treball que s’adapta a totes les necessitats actuals i que dóna resposta a les noves demandes, tant en matèria de flexibilització de la manera de treballar com de seguretat davant aquesta nova normalitat.

Un espai de treball fet per i per als més exigents. T’estem esperant, reserva ja el teu espai!

Visita la GALERIA D’IMATGES dels nous espais de Lexington a Príncipe de Vergara.

«Les oportunitats no passen, les crees»

Chris Grosser

Compártelo

Inici de sessió