Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
04/04/2019

A mesura que la flexibilitat laboral creix i les possibilitats de les comunicacions segueixen facilitant ràpids trasllats entre ciutats, comencen a sorgir conceptes moderns que responguin a nous hàbits o estils de vida. En aquesta ocasió et presentem el bleisure: la unió entre business i leisure o el que ve a ser el mateix, negocis i oci.

 “El bleisure uneix business i leisure; negocis i oci, i ha arribat per desestacionalitzar el turisme i fer-lo més rendible”.

Els tradicionals viatges de negocis han evolucionat i s’han adaptat als nous hàbits dels treballadors que, en general, gaudeixen viatgen i sobretot, traient el màxim partit al seu temps d’oci. Per aquest motiu, cada vegada és més fàcil trobar-se amb turistes que acaben de sortir d’una reunió de negocis o una conferència i passegen per museus, acudeixen a concerts o passegen per la ciutat a les seves hores lliures.

Nova tendencia= Nous espais.

Les noves tendències requereixen sempre nous espais, és per això que els centres de treball s’han transformat donant lloc a nous llocs flexibles amb possibilitats infinites, com els workspaces de Lexington a disposició dels treballadors més avantguardistes. També els hotels estan enfocant les seves instal·lacions a aquests nous turistes, premiant la polivalència dels espais i la llibertat d’accés a les instal·lacions.

Alguns destins bleisure

Algunes ciutats han sabut anteposar-se a les noves tendències i, actualment es posicionen com els destins preferits en els quals, practicar el bleisure.

1. Londres

Regne Unit ofereix molt bones connexions amb totes les capitals europees, per la qual cosa congregar conferenciants de totes les parts del món és una tasca molt senzilla. A més a més, la seva oferta cultural i d’oci és àmplia i molt variada. Sense dubte, Londres és el destí de feina preferit per gaudir de les hores entre reunió i reunió.

2. Madrid

Madrid es troba, en el top ten del món en organització d’esdeveniments internacionals i és el primer destí de turisme de reunions a Espanya. A propòsit d’això, hauríem de sumar la gran quantitat d’opcions d’oci i cultura que ofereix, això fa que converteixi Madrid en una ciutat bleisure de referència.

3. Barcelona

És, actualment una de les ciutats més atractives d’Europa pel seu clima i el seu ambient cosmopolita i la preferida pels turistes de bleisure. Barcelona està preparada per acollir esdeveniments internacionals i oferir als assistents els millors moments de desconnexió gràcies als seus bars, als seus restaurants i el seu ric entorn natural. El nostre centre de negocis a Barcelona, acull diàriament reunions de tota mena.

4. Calp

A vegades, els viatges de negoci requereixen llocs aïllats del ritme frenètic de la ciutat, però que segueixin garantint tots els serveis als treballadors. Per aquest motiu, Calp, localitat situada a la Costa Blanca, s’ha convertit en un destí ideal en el qual portar a cap esdeveniments laborals.

5. Tokio

Fora d’Europa també es practica el bleisure i Tokio reuneixen els principals requisits per posicionar-se com una de les capitals més importants. Les centrals de les companyies tecnològiques més importants del món es localitzen als seus carrers. A més a més, la ciutat compte amb 4 aeroports que reben vols internacionals i faciliten els trasllats a visitants de tots els punts del món.

 Segons el baròmetre de la consultora Brian Trust, mes de la meitat de treballadors que viatgen per motius laborals decideixen allargar les seves estances fent-les coincidir amb el cap de setmana per aprofitar el desplaçament i conèixer més a fons la ciutat de destí. En algunes ocasions, viatgen en companyia d’algun familiar o amic perquè el temps dedicat d’oci sigui, a més a més, temps de qualitat.

“Viatjar i canviar de lloc revitalitza la ment”

Séneca

   

Compártelo

Inici de sessió