Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
21/04/2016

Conector Startup Acelerator, l’ acceleradora especialitzada en projectes digitals, ha seleccionat a la tercera edició del Startup Day a vuit startups que ja han començat a treballar i a desenvolupar les seves idees al nostre centre de negocis Orense de Madrid.

Des de Lexington, apostem pel foment de les iniciatives emprenedores, ajudant a impulsar els projectes des de espais i entorns de treball únics i flexibles, que s’adapten a les necessitats i ritme de cada empresa.

A Lexington apostem per les iniciatives emprenedores, adaptant-nos als ritmes de treball de cada empresa

Així dons… Quines son les startups?

BBlandia: eCommerce especialitzat en la veda d’articles per a bebès.

BoardFy: SaaS-BigData de preus i competidors a Internet.

Cursos amb Miga: escola online per a cuiners, makers i artesans.

Echopoint: app que permet recórrer a professionals, a través dels teus propis amics, aprofitant les seves habilitats i la seva xarxa de contactes fins a tres graus de separació.

GOI: plataforma mundial que connecta particulars i professionals que viatgen d’un lloc a un altre amb altres persones que necessiten realitzar un enviament entre aquestes localitzacions.

Jobin: app gratuïta per a trobar els millors professionals per a resoldre averies de la casa, fent només 3 clics.

Muser: comunitat col·laborativa que pretén reintentar l’industria musical, personalitzant el descobriment de nova música per a cada usuari.

No más tickets: servei d’ emmagatzematge al núvol de tiquets de compra en format digital amb el que les empreses estalvien i coneixen millor als seus clients.

Segons destaca un dels promotors, Bernardo Martínez, “l’elecció d’aquestes startups s’ha centrat en trobar bons fundadors, amb gran capacitat de lideratge i d’assumir reptes importants. Amb un bon equip darrere o que siguin capaços de construir-lo. També en projectes que tenen vocació internacional, que siguin escalables e invertibles.”Aquestes vuit startups tindran quatre mesos per accelerar el seu projecte dins del programa que els hi ofereix Conector, el qual inclou: un espai de treball a les nostres oficines d’Orense, xerrades de formació setmanals, assessorament constant de les empreses col·laboradores de la mateixa acceleradora, possibilitat d’ampliar la xarxa de contactes i, sobretot, de formar part d’un dels millors ecosistemes d’emprenedors del país.Entre els mentores de l’iniciativa destaquen noms com els de Marc Vidal, Carlos Blanco, Sebastian Chartier, Marcos Alves, Alfonso Alcántara… entre molts altres. Un gran elenc de referents del panorama empresarial.Els Workspaces Orense estan situats en una zona de fàcil accés i permetran a les startups seleccionades per Conector gaudir d’unes instal·lacions carregades d’operativitat. Així mateix, aquest espai posseeix varies zones obertes i comuns, llocs on fomentar un sistema de treball col·laboratiu.“L’ experiència és molt interessant. La flexibilitat de l’espai és fonamental per a la manera de treballar actual el tracte de l’equip humà és fantàstic i l’espai cobreix totes les necessitats que tenim d’una manera eficient i evitant preocupacions alienes als projectes”. Apunta Bernardo Martínez.

Els Workspaces Orense de Madrid són l’espai de treball idoni per a aquells que busquen operativitat al seu negoci

Des de Lexington donarem tot el nostre recolzament a aquest projectes per a que adquireixin el major impuls i aconsegueixin les màximes garanties de cara a la seva entrada al mercat.

 “La millor manera de començar alguna cosa és deixar de parlar d’això i començar a fer-ho”.

Walt Disney

Compártelo

Inici de sessió