X
Contacte

Centres de Negocis
A MADRID

Explora les nostres ubicacions a Madrid, espais de treball avantguardistes que... El sorprendran!
Vull conèixer-los! >

Descobreix els nostres centres de negocis a Madrid

Els espais de negocis de Lexington a Madrid s'ubiquen en les principals zones financeres de la ciutat. Busquem les àrees millor comunicades i els edificis més representatius per expandir el nostre concepte d'espais de treball més innovador.
Ampliació
Castellana - Azca
4.500m2 d’inspiració i modernitat en ple cor dels negocis de Madrid.
Aquest centre de negocis de Madrid, localitzat en el districte financer d'Azca, es tracta d'un workspace rupturista. Ho afirmem convençuts, perquè sempre vam pretendre que fora així. La seva recerca es va iniciar amb l'objectiu de trobar el millor espai d'oficines de Madrid
Paseo de la Castellana, 79. Plantes 6, 7 i 8
28046 - Madrid.
Intercanviador de Nuevos Ministerios
Veure més >
Castellana – Cuzco
Localitzat a les plantes 18 i 19 a un dels edificis més emblemàtics de la capital, des de qualsevol dels seus racons gaudirà d’increïbles vistes.
Les seves zones comunes, el seu disseny minimalista i la seva aposta per la tecnologia més puntera són algunes de les propostes que fan d'aquest centre de negocis a Madrid, un espai 5 estrelles.
Paseo de la Castellana 141- Plantas 18 i 19. Edificio Cuzco IV
28046 - Madrid.
Metro: Cuzco
Veure més >
La Moraleja
Naturaleza i tranquil·litat en un ambient dinàmic i motivador.
Els jardins i les zones verdes es converteixen en els millors aliats d’aquest business center a Madrid que Lexington posa a disposició dels seus clients. Situat en el parc empresarial Miniparc III a la Moraleja, en un entorn amb una gran activitat empresarial, on s’ubiquen les seus de destacades multinacionals.
Carrer Caléndula, 93. Edificio E - Miniparc III
28109 - El Soto de la Moraleja.
Metro: La Moraleja
Veure més >
Propera obertura
Príncipe de Vergara
Accessibilitat i operativitat es barregen per oferir un espai perfecte per a qualsevol tipus d'empresa, independentment del sector d'activitat al que pertanyi i de la seva grandària.
Carrer Príncipe de Vergara, 132. Planta 9. 28002 Madrid
Metro: Cruz del Rayo
Saber més >

Tenim el Business Center a Madrid que está buscant

Els nostres centres de negocis a Madrid són l'opció perfecta per aquells que busquen un espai de feina flexible, situat en les zones prime de la ciutat i envoltat d'una atmosfera vibrant i professional.

En els workspaces de Lexington trobarà oficines per a equips de totes les mides, sales de reunions i aules de formació completament equipades, així com diferents serveis d'oficina virtual. Ames a més, construïm seus corporatives completament personalitzables on els nostres clients, procedents de tot el món, seleccionen la configuració, capacitat i disseny que millor encaixen amb la seva identitat de marca i les necessitats de la seva plantilla.

La Castellana, La Moraleja o El Barri de Salamanca són algunes de les nostres ubicacions més destacades. Quina opció és la seva preferida?

Úneixis a la nostra (r) evolució

Ens encanten els detalls, els espais on podem despertar el seu costat més creatiu i les experiències que facin més productiu el seu dia a dia a la feina. Estem desitjant conèixer-lo.

PUJAR

En aquest lloc es fan servir cookies per oferir una experiència més personalitzada. ¿Consent utilitzar cookies? Acceptar| Més informació