Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
08/03/2018

Si formes part del món empresarial i emprenedor, el pròxim 14 de març tens una cita amb el Fòrum “El Español” per a Pymes i Emprenedors dels quals som col·laboradors. Aquesta jornada representa un punt de trobada entre professionals del món dels negocis i tindrà lloc a l’emblemàtic gratacel de la Torre de Cristall de Madrid, ubicat en el complex Quatre Torres Business Area, concretament en el districte de Fuencarral – El Prado.

El pròxim 14 de març se celebra en el gratacel Torre de Cristall de Madrid el Fòrum “El Español” per a Pymes i Emprenedors

Aquest Fòrum per a Pymes i Emprenedors serà inaugurat per Pedro J. Ramirez, Director de L’Espanyol i estarà estructurat en dues parts: la primera donarà lloc a una taula rodona moderada per Miguel Angel Uriondo, redactor cap d’Empreses i mitjans d’aquest diari digital i en la que participaran ponents com Núria Santandreu (sòcia directora d’Audipasa), Eduard Banqué (director de projecte BoutiqueLegal By Audipasa i consultor associat d’Amado Consultores), Angel Zuate Suarez (cap de producte de EXACT) i Fermin Albalalejo (Membre del Comitè Executiu de CEPYME i president de CEAJE). En aquesta mesa, es debatran temes relacionats amb les necessitats reals d’una empresa, tals com: les fases de creació d’una PYME i tipus de clients, la gestió d’una empresa i com crear un nou projecte, quines són les deduccions, tributació i fiscalitat, així com la localització, gestió de domicili social i l’adaptació digital de l’assessorament, entre altres.

En la segona part de la jornada del Fòrum, també es desenvoluparà una taula rodona, centrada en la revolució digital per emprenedors i Pymes i en la que s’exposaran casos pràctics de PYMES i startups. En la mateixa participaran professionals del sector com: José Luis Zimmermann (Director General d’Adigital), Miguel Elizondo (CEO i fundador de Pirt.co), Carlos Julián Martín Arguedas (cofundador de Somax Systems) i David Gascón (cofundador i CTO de Libelium).

Finalment, serà, Enrique Dans, Professor de Sistemes d’Informació en IE Business School, qui s’encarregarà de posar la cirereta al pastís en aquest Forum per a PYMES i Emprenedors que finalitzarà amb un còctel per a tots els assistents.

Des de Lexington, com a col·laboradors d’aquest Fòrum, volem destacar la importància de destinar esdeveniments, congressos o jornades al sector empresarial i mostrar el nostre compromís amb el desenvolupament del panorama emprenedor. Així doncs, si t’interessa conèixer més sobre aquest sector, apuntat i no et perdis un dels fòrums més importants del moment… no pots faltar!

“Tots els grans èxits requereixen temps.”

Maya Angelou

Compártelo

Inici de sessió