Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Oficines i despatxos
Tots els nostres espais comuns estan disponibles per als nostres clients. És més, et recomanem que els utilitzis perquè són una oportunitat única de treball en xarxa.
Podràs llogar la teva oficina o despatx per dies, mesos o anys. Com més durada, millors condicions econòmiques.
L'accés està garantit 24/7, si bé el nostre equip de recepció està disponible de dilluns a dijous de 9 a 19 hores i divendres de 9 a 18 hores.
Les oficines disposen de tot el mobiliari necessari per començar a treballar: escriptoris, calaixeres, cadires ergonòmiques, armaris i penjadors. Amb tot, hi pots afegir tot el que vulguis.
Sí, seguim un model “tot inclòs”, on s'inclou la connexió a Internet de tipus professional, terminals IP i extensions. L'única cosa que és addicional és el consum telefònic, però tenim unes tarifes planes molt competitives.

A través de Lexington Community, en un només clic, tindràs lliure accés a tota la teva informació.

Zero preocupacions. Podràs sol·licitar-nos el servei d'instal·lació o de manteniment de qualsevol requeriment que necessitis.
La neteja de les oficines és diària i la de les zones comunes, fins i tot dues vegades al dia.
Sense cap problema. Adaptarem, si és possible, l'espai que tens actualment o valorarem un canvi a una altra oficina que s'adapti millor a les teves necessitats.
Llavors, estàs de sort! Som especialistes a crear entorns de treball totalment personalitzats. Dona una ullada a aquesta pàgina.
Corporate
La flexibilitat dels nostres espais de treball és absoluta. Explica’ns les teves necessitats i et farem una proposta personalitzada.
És clar que sí, de fet, aquest és un dels grans avantatges de triar aquest tipus d'espais a mida.
Per descomptat que no. Les àrees comunes estan a la teva disposició sempre que vulguis i sense cap cost addicional.
Sense cap problema. Ja comptem amb grans companyies internacionals amb els mateixos requeriments.
En 24 hores posarem a la teva disposició un espai moblat estàndard amb tots els subministraments funcionant. Si necessites una solució personalitzada, l'equip de Lexington treballarà amb tota rapidesa per localitzar, dissenyar i implantar la teva seu corporativa en temps rècord.
El període mínim habitual és de sis mesos, però som flexibles per a contractacions per a períodes inferiors. Com més durada, menys cost de tarifa mensual.
Oficina Virtual
Es pot contractar directament en línia de forma molt senzilla. Però, si prefereixes que t'assessorem o tens alguna petició particular, ens pots trucar gratuïtament o contactar amb un dels nostres agents a través del nostre formulari.
Et demanarem les dades de l’empresa per poder elaborar el contracte i que ens indiquis les instruccions que consideres necessàries per a la gestió del dia a dia del servei.

Les trucades s'atenen tal com ens indiquis: salutació, idioma, etc.

Sí, t'assignarem un número local d'ús exclusiu per a la teva empresa.
Sí, tots els nostres espais tenen directori. Pots contractar aquest servei quan vulguis.
Està tot a la teva disposició en només un clic a través de Lexington Community. I si, a més, vols rebre les notificacions via correu electrònic, pots contractar bons d'avisos mensuals.
El període mínim de contracte és d'1 mes. Com més durada, menys cost mensual.
Sales de reunions
Les sales de Lexington es poden reservar directament en línia. Si prefereixes que t'assessorem o tens alguna petició particular, ens pots trucar gratuïtament o pots contactar amb un dels nostres agents a través de qualsevol formulari del web.
Si fas la reserva en línia, la confirmació serà efectiva en finalitzar el procés de compra. Si la fas per telèfon o correu electrònic, quan hàgim rebut les teves dades de facturació i hàgim fet el pagament, la teva reserva quedarà confirmada.
Amb Lexington tu decideixes com vols dur a terme la teva reunió. El nostre equip disposarà la sala al teu gust, sempre que la capacitat ho permeti i, si tens dubtes, t'assessorem.
La gran majoria de les nostres sales estan equipades amb pantalles, projectors i TV LED. Pregunta al teu assessor Lexington sobre l'equipament exacte.
Pots cancel·lat la sala de lloguer a Lexington sense cap cost fins a 7 dies abans de la data de la reserva.
Com en tots els nostres serveis, tu manes. A Lexington et podem proporcionar des d'un servei de coffee break fins a un fantàstic Lunch premium.
Coworking
Així és, pots triar qualsevol espai de treball habilitat a les zones comunes.
Sí, l'ús dels llocs de coworking és transferible entre els membres d'una mateixa empresa.
Des de només un mes i fins que tu decideixis. No hi ha límit.
De dilluns a dijous de 9 a 19 hores i divendres de 9 a 18 hores.
Està tot a la teva disposició en només un clic a través de Lexington Community.
Una vegada comunicat a recepció, el nostre equip el resoldrà immediatament.
Sí, totes les nostres sales estan a la teva disposició. A més, comptes amb un 10% de descompte per ser client de coworking.
Inici de sessió