Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-02-11

Tens un negoci propi i vols que els teus beneficis creixin? Ubicar la teva empresa a un centre de negocis pot ser la clau per a aconseguir-ho:

1. Estalviaràs costos

  • El lloguer d’oficines a un centre de negocis inclou les instal·lacions, equipaments, serveis, recolzament personal i suport tècnic en cas de necessitar-lo, etc. Tot en un. Això et permetrà tenir un estalvi econòmic important per a la teva empresa.
  • A Lexington estem implementant un model de l’eficiència energètica als nostres centres, de manera que estaràs contribuint a que es redueixi el consum energètic i la petjada ecològica. Això et posicionarà com una empresa responsable amb el medi ambient, un punt més al teu favor de cara a generar confiança entre els teus clients.
  • També pots escollit el model  d’ oficina virtual. Et permetrà comptar amb una prestigiosa adreça de negocis i tots els avantatges d’una oficina totalment operativa, sense la necessitat de presència física.

2. Estalviaràs temps

  • Podràs començar a treballar el primer dia, sense preocupar-te per comprar i contractar tot el material i serveis necessaris per a dur a terme les teves tasques diàries.
  • Als centres de negocis Lexington tens a la teva disposició un excel·lent personal, professional i amb una gran experiència, que atendrà tots els teus requeriments: des de la gestió de trucades i correspondència, fins la reserva de viatges o serveis de traducció, entre d’altres..
  • Tindràs el recolzament d’un servei d’assessoria laboral, legal, contable, jurídica per si necessites consultar qüestions referents a la gestió de tràmits, l’elaboració de contractes, el control de les teves finances, etc. A més, estaràs al tant de totes les modificacions i aspectes legals i fiscals rellevants.

3. Projectaràs una imatge professional

  • Comptaràs amb una ubicació Premium a les àrees financeres més representatives, això et donarà una imatge professional de cara als teus clients.
  • El lloguer d’oficines i sales de reunions per hores, dies o mesos, et proporcionarà una gran flexibilitat. També serà el teu gran aliat quan tinguis reunions importants a les que hagis de causar una bona impressió.

4. Maximitzaràs la teva productivitat

  • Tindràs a la teva disposició espais flexibles, adaptables a la necessitat del teu negoci a cada moment i amb la més avançada tecnologia. Això et permetrà explotar les teves fortaleses i  les del teu equip de manera eficient i productiva.

5. Ampliaràs la teva xarxa de contactes

  • Et relacionaràs amb directius i executius d’altres empreses i tindràs l’oportunitat d’establir sinergies i col·laboracions que t’ajuden a créixer.

En definitiva, ubicar la teva empresa a un centre de negocis et permetrà estalviar temps i diners,  de manera que puguis destinar-los a altres aspectes relacionats directament amb el creixement de la teva empresa, captar nous clients, planificar estratègies de ventes més potents i aprofitar l’entorn per a l’ increment dels beneficis, sense que hagis de preocupar-te per res més.

“El secret de l’èxit als negocis està en detectar cap a on va el món i arribar allà primer” Bill Gates

Compártelo

Inici de sessió