Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
30/05/2019

El passat dimecres, 22 de maig, va ser un dia molt especial per nosaltres, oficialment vam obrir les portes de la planta núm. 8 del nostre workspace Castellana-Azca i vam voler aprofitar l’ocasió per reunir a companys i amics i celebrar-ho amb magnificència.Vols saber tot el que preparem? Segueix llegint…

Un esdeveniment a l’altura dels nous espais.

Més de 100 persones es van acostar fins a les noves instal·lacions de Castellana 79 i van gaudir d’un event d’inauguració que fou tot un èxit.Els principals brokers, immobiliàries i associacions del sector es van unir a partners i clients de Lexington per a conèixer de primera mà les noves instal·lacions.El work scape es va vestir de gala per congregar als assistents de l’esdeveniment i va ser també el lloc escollit per a gaudir del catering, el servei de cocteleria i la música en directe amb la que la productora musical Pia Lee va amenitzar la inauguració.A més a més, durant l’esdeveniment també es van habilitar dues oficines showroom perquè els assistents poguessin conèixer les noves oficines destinades a clients corporate. 

Sens dubte, la inauguració va ser el moment ideal per gaudir d’un ambient relaxat junt amb companys i amics en el mac d’uns nous espais PREMIUM que no van deixar indiferents a ningú.

Un espai per a triomfar

Localitzat al número 79 al Paseo de la Castellana, en el centre financer de Madrid, el nostre workspace Castellana-Azca assoleix amb aquesta nova planta de 4.500m2 i es posiciona com l’espai ideal per a companyies exigents que busquen estar a l’avantguarda sense renunciar a la flexibilitat dels seus treballadors.La nova planta compte amb unes importants zones comuns. Destaca una gran àrea anomenada “work.scape” que disposa de sofàs, llibreria, cafeteria, llocs de co-working i espais 100% destinats a la desconnexió. Tot això acompanyat per uns formats de treball innovadors i unes oficines àmplies i lluminoses, capaces d’adaptar-se als requeriments de totes les empreses.La planta 8 de Castellana-Azca ja és una realitat.Gràcies a tots per acompanyar-nos en aquest dia!

“Anar junts és començar. Mantenir-se junts és progressar. Treballar junts és triomfar”

Henry Ford

 

Compártelo

Inici de sessió