Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
11/05/2017

Estem de celebració! Acabem de inaugurar una nova planta al nostre workspace Cuzco , situat en ple Passeig de la Castellana de Madrid, concretament a l’emblemàtic edifici Cuzco IV.

Es tracta d´un espai de treball reconegut amb la categoria 5 estrelles (la màxima) per ProWorkSpaces, i que compta amb els majors estàndards de qualitat, el que el converteix en un referent al món dels centres de negocis pel seu nou  disseny i originalitat.

#1 Proposta Premium

El workspace Cuzco està ubicat a una de les 5 millors zones de Madrid per establir una empresa i es tracta d´una aposta segura i d´un enclavament Premium per empreses i professionals que volen sentir la diferencia i gaudir avui de la oficina de demà.

Workspace Cuzco: la millor opció per a aquelles empreses que volen marcar la diferencia i treballar en espais únics, flexibles i pràctics

#2 Nova planta, més prestacions

Als 1.340m2 de la actual planta 19 del centre de negocis Lexington Cuzco s´acaben de sumar altres 700m2 addicionals de la nova planta 18, la que compta amb les següents característiques, aquí van!:

  • Un alt percentatge de zones comuns que, junt amb les ja habilitades a la planta 19, suposen el 40% de la superfície útil total. És a dir, es pot gaudir de quasi 600m2 de àrees obertes amb sofàs, taules altes, taules baixes, thinking cells, així com de phone booths: espais que emulen cabines telefòniques i que permeten als usuaris del centre disposar de la privacitat que necessiten a l´hora de realitzar les seves gestions diàries.

Així doncs, aquestes zones comuns del centre de negocis Cuzco proposen i donen resposta a les noves formes de treballar, fomenten el networking i el treball en equip.

  • Disseny a la Vanguardia: A l´igual que a la planta 19, Lexington continua amb la seva aposta per oferir un espai, mobiliari i decoració capaç de motivar, augmentar la productivitat i fomentar la creativitat de tots els que es troben a aquest centre de negocis.

En aquest sentit, l´estil japonès dels sofàs common es una de les novetats que incorpora aquesta planta 18. Gracies a les seves peces modulars es podrà fer un us adaptable i còmode per cada situació. Un entorn idoni tant per a reunions informals com per moments d´esbarjo i relax.

  • Despatxos operatius des del començament: cada una de les oficines es troben completament equipades, tant a nivell de mobiliari com de mitjans tècnics. A més a més, poden albergar des d´una persona fins a equips complerts, proporcionant tantes configuracions com les empreses puguin necessitar i permetent la creació de diferents ambients dintre d´un mateix espai.
  • Sales de reunió d’última generació: en aquesta planta 18 del workspace Cuzco ja estan disponibles tres noves sales de reunions que fan un total de nou en tot el centre. Sales de diferents capacitats i que compten amb els últims avenços per oferir les majors facilitats als usuaris. Espais composats per TV, pissarra, telefonia i…

Pantalles interactives! Aquestes últimes proporcionen les funcions de una “tablet gegant”, amb una excel·lent qualitat d´imatge, us tàctil, sense necessitat de projector i amb unes possibilitats infinites d´interacció. Tot a la última!

  • Seguretat i tecnologia: la nova planta 18 disposa de sistemes de seguretat per la màxima tranquil·litat dels clients de Lexington, així com de noves eines d´us online per a la apertura de portes i la integració de iPads com a element de gestió de les reserves de sales.
  • Llum natural: aquest punt es una de les màximes de Lexington, i es que tots els despatxos estan proveïts de llum natural, cosa imprescindible per augmentar el benestar dels treballadors.

Després d´aquesta nova obertura, el workspace Lexington Cuzco alberga un total de més 200 llocs de feina. Déu n´hi do!

Així  doncs, si vols conèixer més el nostre workspace Cuzco i la seva nova planta 18, contacta amb nosaltres i sol·licita’ns la informació que necessitis.

“Si no escales la muntanya, mai podràs contemplar el paisatge”

Pablo Neruda

 

Compártelo

Inici de sessió