Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2014-09-11

Estàs fart d’enviar currículums sense rebre cap desposta? Et sents desmotivat en el teu treball i, en el fons, saps que necessites un canvi? Sents la pressió del dia a dia al treball que no pots suportar o que t’avorreix? Potser ha arribat el moment d’iniciar la teva carrera en solitari per dedicar-te al que sempre as volgut i convertir-te en el teu propi cap. Esbrina que es el que t’apassiona i busca-ho! Però abans d’iniciar la teva aventura com a emprenedor hi ha algunes Claus que no has d’oblidar.

  1. La idea. Segur que la teva idea de negoci es estupenda, però, series capaç de defensar-la? És imprescindible que siguis capaç de transmetre als teus clients i inversors perquè han d’apostar pel teu producte o servei i que es el que et diferencia de la resta.
  2. Anàlisi de mercat. En primer lloc, has d’analitzar la situació del mercat en la que la teva empresa es desenvoluparia, tenint en compte qui són els teus clients potencials, la competència existent i si realment hi ha demanda del teu producte o servei.
  3. Finançament: Determina l’ inversió necessària  per a posar en marxa el teu negoci: equip informàtic, local, oficines, etc. Intenta concrear al màxim la quantia i determina les fons de finançament a les que acudiràs. Pot ser disposis de suficients recursos, o puguis beneficiar-te d’ajudes i subvencions per a la teva edat o sector.
  4. Marca’t uns objectius comercials i econòmics a curt y mig termini, entre 1 i 5 anys vista. Per aconseguir-ho, has de tenir en comte els aspectes legals i impostos abans d’iniciar la teva activitat perquè poden posar en risc el teu negoci o paralitzar per complet la teva activitat.
  5. Escull una ubicació. Tant si es tracta d’un negoci online com si decideixes obrir un establiment, has d’escollir una localització que et permeti arribar als teus clients potencials, que sigui fàcil de trobar i que ofereixi totes les comoditats per a desenvolupar la teva activitat diària.En qualsevol cas, sempre es important comptar amb una oficina o espai on reunir-se amb els reus clients amb total comoditat.

L’ inversió en la compra d’un local pot resultar un impediment a l’hora de posar en marxa la teva empresa a causa dels tràmits i la necessitat d’inversió que comporta. Si et trobes en aquest cas, els postres centres de negocis a Madrid poden ser la solució que estàs buscant. Situats a les zones cèntriques de les principals capitals. Lexington ofereix el lloguer de despatxos i oficines i sales de reunions que s’ajusten a tot tipus de necessitats, amb tota disponibilitat i equipades amb l’última tecnologia. A més t’ oferim suport administratiu per ajudar-te a que el teu negoci s’enlairi.

“Tan sols hi ha tres grups de persones: els que fan que les coses passin, els que miren les coses que passen

i els que preguntes que ha passat”. Nicholas Murray Butler

Compártelo

Inici de sessió