08/07/2021

La domiciliació de societats a Madrid és una de les millors decisions que una empresa –tant si acaba de començar, es troba en ple creixement o ja està consolidada- pot prendre. I és que com bé s’explica en el post sobre “Madrid: la millor ciutat pel turisme de reunions“, la capital Espanyola és un lloc idoni per ubicar la teva empresa. No sols per ser un enclavament Prèmium del turisme MICE, sinó perquè a més a més és una ciutat cosmopolita que combina les infraestructures més modernes amb un immens patrimoni cultural i artístic.

En aquest post t’expliquem per què apostar per la domiciliació d’empreses a Madrid pot aportar a la teva múltiples avantatges. A més, et donem a conèixer tot el que t’ofereix el nostre servei d’Oficina Virtual i els diferents packs i modalitats entre els quals pots triar. Comencem!

Avantatges de tener una Oficina Virtual en Madrid

A l’hora de domiciliar la teva empresa a Madrid la ubicació és clau, ja que disposar d’una direcció de negocis en una zona consolidada i referent a la ciutat atraurà a més clients que si es troba en una zona poc coneguda i sense bones comunicacions.

En aquest sentit, t’animem al fet que donis una ullada a quines són les millors zones de Madrid per domiciliar la teva empresa i prestis atenció als avantatges d’apostar per la domiciliació de societats que a continuació detallem. Aquí van!

És una de les formes més rentables de tenir una oficina sense els costos derivats d’aquesta.

  • Transmetràs la millor imatge de la teva empresa amb una direcció de negocis en una ubicació de prestigi.
  • La mateixa direcció de negocis, pot donar-te Accés a altres nivells com: atenció de trucades o gestió de correspondència i missatgeria.
  • Et permet treballar des d’on vulguis, sense dependre d’estar físicament en un espai fix.

Potser t'interessa

Oficina virtual

Potencia la imatge de la teva empresa amb una direcció de negocis a Lexington. Però no una qualsevol, sinó una que ubica la teva...

El nostre servei de domiciliació de societats a Madrid

El servei d’oficina virtual compren diferents prestacions, començant per la mencionada domiciliació d’empreses i podent afegir altres complements com, atenció telefònica o ús de les sales de reunions per trobades amb proveïdors o clients.

I això mateix és el que oferim amb el servei d’Oficina Virtual de Lexington: domiciliació del teu negoci en ubicacions de prestigi a Madrid, una atenció de trucades professional i bilingüe i l’accés en espais de treball de manera puntual.

A Lexington som experts en la domiciliació d’empreses a Madrid: oferim ubicacions premium i amb solucions i serveis 100% adaptables i flexibles a les necessitats del teu negoci

Com experts en el món dels centres de negocis i espais flexibles, considerem el servei d‘Oficina Virtual a Madrid una opció clau per aquelles empreses que volen disposar d’una direcció de negocis en una ubicació Premium de la capital, i així tenir l’oportunitat d’obrir mercat o incrementar les oportunitats comercials, afavorint el prestigi de l’empresa i reforçant la seva bona imatge.

Així doncs, t’animem a conèixer els diferents paquets d’Oficina Virtual perquè puguis triar el que més s’ajusti als objectius i necessitats de la teva empresa. Tot a un cost mínim, aquí te l’expliquem detalladament:

> Packs Oficina Virtual a Madrid

Sabem que cada negoci i equip té unes necessitats i ritmes empresarials diferents, per la qual cosa oferim quatre modalitats de Oficina Virtual a Madrid, troba la que més s’adapti a tu:

1. Domiciliació de societats: aquesta modalitat, inclou l’accés a la direcció de negocis de la teva empresa en les nostres ubicacions premium. A més, aquest pla porta incorporat l’accés a diferents serveis com la gestió de correspondència i missatgeria

2. Domiciliació de societats Pro: amb aquest pla, a més de l’inclòs en l’anterior, disposaràs de 4 hores d’ús de sales i 2 mitges jornades de coworking al mes.

3. Oficina Virtual: inclou els serveis de domiciliació de societats i la millor assistència de trucades amb professionals bilingües

4. Oficina Virtual Pro: aquest és, sens dubte, el paquet més complet: disposaràs de la teva oficina virtual amb 8 hores d’ús de sales i 4 mitges jornades de coworking al mes

I, per descomptat, totes les nostres modalitats d’oficina virtual a Madrid inclouen l’accés a la comunitat en línia de Lexington perquè puguis connectar-te amb la resta de membres i gestionar qualsevol assumpte de manera àgil i senzilla.

No esperis més i sol·licitants la informació necessària!

“L’única manera de fer una gran feina, és estimar el que fas. Si no ho has trobat, segueix buscant. No et conformis.”

Steve Jobs