Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-02-08

Som conscients que Madrid és un punt de referència a escala mundial en temes de negocis, inversors, moda, gastronomia… però, sabies que també representa un punt de referència pel turisme de reunions?

Madrid és escollida com la millor ciutat pel turisme de negocis i reunions

Així és, Madrid ha estat escollida per segon any consecutiu per la Asociación Ibérica de Gestores de Viajes de Negocio (IBTA) com el millor destí pel turisme de reunions durant l’any 2017. Aquest reconeixement s’atorga a aquella ciutat que acull importants esdeveniments de negoci en l’àmbit nacional i internacional a través de bones pràctiques.

  Turisme de reunions: una tendència a l’alça.

El turisme de negocis i reunions està cada cop més de moda i son mes les empreses de tot el món que escullen la ciutat de Madrid per assistir a congressos de negocis, així com per establir les seus internacionals. En aquest aspecte, t’animem a que coneguis les millors zones de Madrid per establir la teva empresa. Així doncs, Madrid representa un destí turístic en alça i un dels entorns preferits per organitzar tot tipus d’esdeveniments empresarials, i és que a més a més és una ciutat cosmopolita que combina les infraestructures més modernes amb un immens patrimoni cultural i artístic.

Sales de reunions a Madrid amb totes les comoditats:

Lexington, com a centre de negocis pioner a España, i en relació a la tendència del turisme MICE a la capital, posa en disposició sales de reunions versàtils i flexibles. I és que ofereixen diferents opcions segons les necessitats dels clients: ja siguin reunions formals, informals, sales per a juntes o inclús per impartir formacions.

Totes elles estan ubicades a les zones financeres més representatives de la ciutat, completament equipades amb els últims avenços tecnològics i amb dissenys moderns que cuiden fins a l’últim detall per transmetre la imatge professional que desitgis en cada una de les teves reunions de negocis, entrevistes o reunions per videoconferència.

A més a més, des de Lexington oferim la possibilitat de gaudir de les zones comuns amb les que compten els nostres centres de negocis: Formats tan creatius com grades de gespa, o els thinking cells. En definitiva, tots els nostres espais de treball estàn dissenyats perquè els nostres clients puguin sorprendre els seus convidats i on es desperti la creativitat de les ments més inquietes.

ATENCIÓ: si ets un empresari que practica el turisme MICE a Madrid o Barcelona, t’animem que coneguis les nostres sales,  nosaltres ens encarreguem de la resta!

“Les oportunitats petites són el principi de les grans empreses”

Robert Townsend

Compártelo

Inici de sessió