Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2017-03-30

La ubicació de les empreses és una clau important d´èxit, i es que es tracta d´una decisió rellevant, de tipus estratègic i vital per a la imatge de marca de qualsevol empresa.

La ubicació de la teva empresa es clau per assolir l´èxit i la seva decisió es vital per a la imatge de la mateixa

Així que, si vas a emprendre o estàs pensant en aterrar amb la teva empresa a la capital, estigues atent perquè et proposem aquestes cinc millors zones de Madrid per ubicar la teva empresa. No les perdis de vista!

Per una banda, haurem de destacar l´eix castellana, una de les zones de Madrid a on es concentra el major volum d´activitat empresarial. Dintre del mateix, existeixen una sèrie de punts d´interès a on ubicar una empresa sempre es una molt bona opció, Aquí van!

1. Zona de Colon:

Es tracta d´un enclavament delimitat per carrers amb gran activitat i moviment com el carrer Serrano, Goya, Jorge Juan, el Paseo de Recoletos o el carrer Gènova. Aquesta zona es configura com el punt d´inici del Paseo de la Castellana i, a més a més de ser referència per a l´àmbit dels negocis, es considerat un punt destacable a nivell cultural.

2. Zona Azca:

Probablement l´àrea financera més rellevant de Madrid. Importants edificis i gratacels son protagonistes d´un entorn rodejat de gran varietat de zones comercials, de restauració i hotels. Les seves excel·lents comunicacions amb l’AVE, aeroport, així com les nombroses línies de metro i autobús que es troben a les seves immediacions, converteixen a Azca en una de les zones de Madrid preferides per les empreses per ubicar la seva oficina.

En aquesta zona, trobaràs el nostre Workspace Azca: Un edifici que compta amb la certificació energètica LEED, totalment renovada i dissenyada per satisfer a aquells clients més exigents. I es que es tracta d´un espai de treball elegant, versàtil i molt ben comunicat.

3. Plaza de Cuzco:

Es altre dels epicentres clau de Madrid per l´àmbit empresarial i una de les millors zones a on ubicar la teva empresa. Aquesta plaça està situada en ple Paseo de la Castellana, i en ella destaquen els carrers confluents d´Alberto Alcocer i Sor Ángela del la Cruz.

Si t´interessa aquesta zona, pots anar-hi a visitar el nostre Centro de Negocios Cuzco. Es tracta d´un espai que ha aconseguit la categoria de 5 estrelles pel seu nou disseny i per la qualitat de les seves instal·lacions. Compta amb més del 40% de l´espai dedicat a zones comuns, que converteixen a aquest workspace en un enclavament Premium per a empreses i professionals que vulguin marcar la diferencia.

Així mateix, a escassos metres de la Plaza de Cuzco, concretament al número 85 del carrer Orense, es situa el nostre Workspace Orense. Un centre de negocis que es caracteritza per la seva operativitat i practicitat. En ell, podràs gaudir de despatxos, sales àmplies de reunions i formació, confortables zones comunes i el Business Club: Un espai a on podràs arribar, xerrar i reunir-te relaxadament.

4. Quatre Torres Business Àrea (CTBA):

Aquesta zona de negocis està conformada per la Torre de Cepsa, Torre de Cristal, Torre PwC i Torre Espacio. Pròximament, a més a més, quedarà ampliada per un cinquè gratacel, la Torre Caleido, un projecte presentat fa uns mesos per l´Institut de Empresa (IE).

 5. Municipi d´Alcobendas

Per altre banda, trobarem altre eix de gran rellevància per al mon dels negocis i, sobretot, per establir la teva empresa a la capital madrilenya. Es tracta del municipi d´Alcobendas (situat al nord de Madrid) a on nombroses multinacionals estan presents i han decidit establir les seves oficines.En aquest mateix municipi de Alcobendas, concretament al Soto de la Moraleja, pots trobar el Centro de Negocios Lexington Moraleja, un espai de 2000m2 envoltat de zones enjardinades. Aquest workspace està composat de grans despatxos i sales de reunions i formació, així com de zones disteses que el fan encara més agradable: Fun Room amb futbolí, Playstation, dards, sofàs…

 “Deixa d´esperar que les coses passin, surt fora i fes que passin”

Anònim

Compártelo

Inici de sessió