Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-06-21

 Si parlem de Madrid, és impossible que no ens vengui al cap el Passeig de la Castellana. Arteria principal de la ciutat i nexe d’unió entre Colón i Chamartin, La Castellana és l’epicentre del món dels negocis i per això, en ell s’aglutinen les seus i oficines de les empreses més representatives a nivell nacional i internacional. Però, Alguna vegada t’has parat a pensar els avantatges que té, ubicar la teva empresa en el Passeig de la Castellana és un referent en l’àmbit financer.

1> Centre neuràlgic dels negocis a Madrid.

El Passeig de la Castellana és punt clau per les empreses que desitgen desenvolupar la seva activitat a Madrid. Els edificis estan pensats i preparats perquè les companyies puguin portar a terme eficientment la seva labor. Cal mencionar que les entitats financeres més importants en l’àmbit nacional i internacional, les multinacionals o les empreses més punteres tenen la seva seu a la zona.

Tanmateix, moltes de les ambaixades o oficines de la Unió Europea també es troben en plena Castellana, donen ús a antics palauets del segle XIX. Aquestes històriques construccions, avui enclavaments de negocis, coexisteixen amb altres edificis creats en la segona meitat del segle XX per reconeguts arquitectes, tals com Antonio Lamela o Rafael Moneo.Per tot això, una bona opció a l’hora d’escollir la zona on ubicar la teva empresa són els centres de negocis Coworking Castellana – 141 y Coworking Castellana – 79En els quals l’originalitat dels espais és la clau per llançar l’èxit de qualsevol idea empresarial. Aquests workspaces compta amb totes les comoditats que necessites pel treball diari, així com sales de reunions i zones comuns per fomentar la interacció.ubicar-tu-empresa-en-el-Paseo-de-la-Castellana_1

2Connexions en qualsevol punt de Madrid des de La Castellana.

La Castellana és una de les principals vies que discorre por Madrid i, gràcies a situació, disposa d’excel·lents connexions no sols amb la resta de districtes de la seva ciutat, sinó també amb les poblacions limítrofes.

La Castellana és una de les principals vies que discorre per Madrid i gràcies a la seva situació disposa d’excel·lents connexions

Per una part, Metro Madrid compte amb diverses estacions al llarg de tota l’avinguda. De totes les estacions, la més important i que uneix diferents vies de la ciutat és la de Nuevos Ministerios, ubicada just a la meitat del passeig i l’única que té connexió directa amb l’aeroport Madrid-Barajas Adolfo Suarez. Tanmateix, a Nuevos Ministerios també es troba una de les principals parades de Renfe dins la ciutat, directament lligada amb Atocha, Recoletos o Chamartin. Igualment, diversos busos urbans i interurbans recorren tot el Passeig de la Castellana.ubicar-tu-empresa-en-el-Paseo-de-la-Castellana_2Com a resultat, si la teva empresa està al Passeig de la Castellana, l’abonament de transport públic serà el tu aliat per evitar utilitzar vehicle propi en els desplaçaments, i a més a més, ajudes a reduir les emissions de CO2 i respectes el medi ambient.

3> Oci a l’alçada de tots en el Passeig de la Castellana

El Passeig de la Castellana es caracteritza per ser el lloc en el qual tenen presencia les tendes més representatives. Des d’un dels Zaras més punters del món, fins al Corte Ingles més gran de la capital, passen per les franquícies més conegudes. Centres comercials com Moda Shopping o Castellana 200 també són una bona opció per anar de compres en finalitzar la jornada laboral.ubicar-tu-empresa-en-el-Paseo-de-la-Castellana_3Els locals d’oci i restaurants mes de moda també tenen cabuda en aquesta gran avinguda i són un pla perfecte per tancar un acord de negocis. Recorda que els bons tractes sempre es tanquen compartint taula i mantell.És per això que el Passeig de la Castellana és la millor combinació per fer un afterwork, ja que pots relaxar-te de la voràgine de la feina, anant de compres o prenent alguna cosa amb els amics.

4> Cultura i esport en una mateixa avinguda

A més a més dels beneficis històrics en els quals s’ubiquen les seus governamentals, el Passeig de la Castellana compte amb diversos monuments i museus com el de Ciències Naturals o el Centre d’Exposicions Arte Canal. De la mateixa manera, si et ve de gust passar una tarda de teatre, fent un passeig pots arribar als Teatres de Canal, un dels centres artístics més punters d’Espanya.ubicar-tu-empresa-en-el-Paseo-de-la-Castellana_5Per altra banda, si vols practicar esport a l’aire lliure al passeig de la castellana, El Parc Cuarto Depósito és un lloc perfecte. Les seves grans zones enjardinades són idònies pel running i creen un ampli pulmó verd en ple centre empresarial.De la mateixa manera, a La Castellana s’ubica un dels llocs que més turistes atrau de Madrid: L’estadi Santiago Bernabéu. I és que el camp del Real Madrid és lloc de peregrinació obligatòria no només per madridistes sinó també per estrangers que visiten la capital. A qui no li ve de gust gaudir de l’ambient de futbol en acabar la jornada laboral?En conclusió i després d’haver llegit aquestes línies, el Passeig de la Castellana és la zona perfecta per ubicar la teva empresa a Madrid. Si estàs pensant a traslladar el teu negoci a aquest punt de la ciutat, no ho pensis més i lloga un dels nostres despatxos o sales de reunions. És tan fàcil com posar-te en contacte amb nosaltres i explicar-nos que necessites.

Compártelo

Inici de sessió