Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2016-09-08

A Lexington estem d’enhorabona! El nostre Workspace Cuzco, ubicat al principal eix financer de Madrid (al  Paseo de la Castellana), ha aconseguit recentment la categorització com a centre de negocis 5 estrelles (la màxima) per ProWorkSpaces, una associació sense ànim de lucre que representa al sector dels centres de negocis.

Però, què és exactament aquesta categorització? Consisteix en una classificació dels workspaces certificats basada en diferents criteris establerts i valorats de manera objetiva, com poden ser: els metres quadrats, la qualificació del personal, l’equipament tecnològic, la seva localització i accessibilitat…, entre d’altres molts paràmetres.

El nostre centre Cuzco es va obrir al novembre de 2015 amb l’objectiu de convertir-se en un referent pel seu nou disseny i originalitat en tots els espais. A escassos mesos des de la seva obertura, ja ha aconseguit el màxim reconeixement, 5*****, i representa una proposta Premium per a empreses i professionals que volen marcar la diferència i treballar a un entorn únic, flexible i amb personalitat.

El nostre workspace Cuzco és la millor opció per a aquelles empreses que volen marcar la diferència i treballar a espais únics

A continuació, detallem algunes de les prestacions que ofereix Cuzco i per les que ha estat gran mereixedor d’ aquest reconeixement:

  • La alta qualificació e implicació del personal, que el converteix en un centre 100% eficient.
  • Conservació de les instal·lacions: sempre a l’avantguarda i amb un mobiliari completament adaptat a les necessitat de tots els clients.
  • La amplitud i configuració de les zones comuns, les quals ocupen un alt percentatge d’espai del centre i suposen el millor lloc de debat i generació d’idees.
  • L’ optimització tant dels sistemes de seguretat com d’ accessos, amb una atenció 24 hores.
  • Disponibilitat de pàrking al propi edifici per a la comoditat dels clients i els visitants.
  • Ubicació privilegiada al ben mig del centre financer de Madrid i amb una xarxa de transports que li proporcionen unes excel·lents connexions i fàcil accessibilitat.
  • Equipament tecnològic a la última per a proporcionar els màxims nivells de connectivitat.
  • Gran oferta de serveis addicionals amb les que es pretén facilitar el dia a dia de cadascun dels negocis: tasques administratives, gestió de trucades, servei de càtering, etc.
  • Extensa xarxa d’acords amb reconegudes entitats promotores del ecosistema empresarial.

A Lexington sabem que els nostres workspaces han d’aportar solucions immediates a les necessitats d’espai i serveis empresarials de multinacionals, PYMES i emprenedores, i per això, oferim diferents propostes de valor que els hi permeten optimitzar les despeses i disposar d’instal·lacions eficients amb la més avançada tecnologia.

“Per a ser irreemplaçable, un ha de buscar sempre ser diferent”.

Coco Chanel

Compártelo

Inici de sessió