Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2021-04-15

2020 ha estat un any de pauses, de dubtes i d’incertesa per a moltes empreses. Per a Lexington també ha estat un any de canvis, per descomptat. Un temps dedicat a repensar cada servei i centrat a esprémer al màxim la flexibilitat que caracteritza els nostres espais de treball. No hem parat ni un segon, esquivant les dificultats, fiançant-nos i oferint sempre el millor de nosaltres perquè la volta a la normalitat arribes l’abans i millor possible. Han estat mesos durs per a tots, va ser una cosa que no esperàvem haver de viure, però tots aquests canvis ens han fet seure i pensar molt en com va començar aquesta aventura i on estem ara.

Aquest 2021 (re)neixem, som de nou més rebels que mai

▷ 40 anys reinventant els espais de treball

40 anys es diu molt de pressa, oi? Doncs 40 són els anys que Lexington porta trepitjant fort, trencant amb tabús, comprometin-se.

40 anys d’ençà que va tornar d’Estats Units amb una idea, amb un repte. Un nom? José Manuel Vega, fundador de Lexington, fou el primer espanyol que es va atrevir amb un model de negoci estranger que el va captivar a l’altra banda del toll, el primer que va decidir portar-lo a la maleta de tornada a Espanya, tot i que no com a un souvenir qualsevol. Va poder veure-ho de prop, va somiar a fer-ho realitat a Espanya, i no va dubtar en fer el salt. Llavors, ningú apostava per aquest model d’oficines en el nostre país, sobretot per la por que generada la idea de compartir recepció, secretariat i espais amb altres empreses.

La diferència cultural llavors era abismal, d’això estem segurs/es, però si sempre hem tingut els estatunidencs com a empresaris d’èxit, l’american dream com a inspiració… per alguna cosa serà, no?

Ell ho va veure i va aconseguir obrir un mercat a Espanya que mai haguéssim imaginat, convertint-nos en una de les companyies més longeves i consolidades del sector.

Són ja 40 anys orgullosos dels nostres orígens, de la nostra essència, d’aquell salt que van donar fa anys, i aquest 2021 més que mai hem volgut (re)néixer. Aquest 2021 som, de nou, més rebels que mai.

▷ La nostra personalitat de marca: born to be rebel!

Deixi’ns que et posem en situació: mai t’has preguntat que passa pel teu subconscient? Com funciona?

Com si fos una novel·la, els desitjos i comportaments més bàsics d’ésser humà poden veure’s reflectits en diversos personatges i cada un d’ells té un paper a la història.

Com un equip de treball, cada un compta amb el seu rol: el ciutadà de l’aldea és aquell que aconsegueix que tots els integrants se sentin part de l’equip, com a casa. El savi sempre ho ha de tenir tot sota control, sempre compren tots els contratemps i estratègies. L’heroi sempre està allà per donar la cara davant qualsevol adversitat, disposat a sacrificar-se per la resta i embarcar-se a aventures.

Llavors, on estem nosaltres? Qui és el que transforma les regles establertes i sempre troba noves fórmules per afrontar una mateixa realitat? Aquest personatge és el que aconsegueix el que es proposa passi el que passi. Ets tu? Doncs Enhorabona! Ets dels nostres. Ets el rebel.

Que significa per nosaltres ser rebels? Significa desafiar-nos a nosaltres mateixos/es, incansables, perquè sabem que sempre hi ha una millor manera de fer les coses. Som lliures, creatius, visionaris, perquè tenim una idea molt clara del què volem fer, de com ho aconseguirem.

Aquest personatge rebel no pot recordar-nos més a José Manuel Vega, amb el que va començar tot, i aquest és l’esperit disruptiu, inconformista, el que volem transmetre-us. Mai ens conformem en veure el bonic i ideal que quedava en un aparador, rebutjant des de l’inici el pensament que una idea estrangera com aquella no funcionaria a Espanya. Però el rebel es va atrevir i nosaltres seguim atrevint-nos.

I així recuperarem el nostre #RebelDNA, rebobinant i tornant a l’essència de Lexington original, del Lexington transgressora, el que ens segueix mantenint com a pioners en el sector.

▷ La nostra filosofia i branding #RebelDNA

Però, que és #RebelDNA? Què significa per nosaltres? Aquesta filosofia i la nova imatge que ens porta, que representen?

  • El #RebelDNA és el que som: amfitrions inabastables, propers als nostres clients, empàtics i compromesos amb causes socials, amb el medi ambient, amb vosaltres.
  • El #RebelDNA és el que fem: en el territori de l’excepcional connectem a persones, a rebels com nosaltres que volen impulsar la seva creativitat i superar totes les expectatives. Sempre podem anar més enllà i sempre anirem a lluitar per aconseguir-ho.
  • El #RebelDNA és el que mostrem: el nostre nou look (o millor dit, el nostre nou rebel look), el que ens diferencia, el que transmet perfectament els nostres valors, amb noves tonalitats i un nou logo. I és que, amb aquest acabat d’estrenar “tallada de cabells”, ens sentim més a prop d’aquest rebel que mai.

Si haguérem de destacar un color d’aquesta nova gamma amb el que ens identifiquem al 100%, aquest seria el nostre rebel red, per descomptat! Perquè som ratadors, i combinem a la perfecció amb la puresa i l’honestedat del blanc. Tot i que no podíem deixar enrere els nostres light gold, que reflecteixen tan bé el nostre compromís, l’esperit Prèmium dels nostres espais, i que creiem que són la parella perfecta pel nostre blau intens. Un indi elegant i poderós.

colores marca lexington

I no podem oblidar-nos de la cirereta del pastís. Estàvem desitjant presentar-vos el nostre nou logo. Ens hi veiem tant en ell! I creiem que parla per si sol. Una composició personalitzada, en la que cada lletra representa una part vital del #RebelDNA de Lexington.

El #RebelDNA és el que som, el que fem i el que mostrem. És trobar racons inesperats a gent excepcional

I ara si, benvinguts al nou Lexington, el de sempre, però recuperant cada rasquís de la seva escènica. Benvinguts a un espai per inconformistes, on estem els que no ens conformem només amb el que és bo, sinó els que preferim com a mínim, el que és excepcional!

Benvinguts! ¡cómo (n)os echábamos de menos!

Compártelo

Inici de sessió