Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-06-21

 Avui en dia, hi ha molts factors que són decisius perquè el teu negoci triomfi. La idea empresarial, l’equip humanitari o la forma de treballar determinen la viabilitat de la teva empresa. Així mateix, la ubicació també juga un paper clau en l’èxit del teu projecte, ja que és molt important que la teva oficina estigui situada en una zona de negocis estratègica i que les connexions per arribar siguin bones. Per això, des de Lexington t’expliquem en aquest post quines són les millors zones per viure i treballar a Madrid, amb l’objectiu que ho tinguis fàcil l’hora de decidir on ubicar la teva empresa.

A Madrid podem distingir principalment quatre ubicacions que són viure i treballar: El passeig de la Castellana, Carrer Orense, Nuevos Ministerios i la Moraleja. Totes les zones són molt iguals i diferents al mateix temps, cobrint així les demandes tant de qui els hi agrada la voràgine de Madrid, com de quines prefereixen el descans que ofereixen les zones més residencials. I és que en totes elles, pots trobar bars, restaurants, locals d’oci, parcs o gimnasos per poder ocupar el temps lliure. A més a més, les connexions amb el transport públic són idònies per arribar a qualsevol punt de la ciutat.

El Passeig de la Castellana, l’enclavament financer de la capital.

Per una banda, el Passeig de la Castellana destaca per trobar-se en un centre financer de Madrid i és referent per a les empreses que volen contar amb una direcció premium i representativa. En aquesta zona conflueixen punts estratègics de negocis, en els que destaquen les oficines de les empreses més rellevants del panorama nacional i internacional.

El Passeig de la Castellana destaca per trobar-se en el centre financer de Madrid

vivir-y-trabajar-en-Madrid_5D’Aquesta manera, si et consideres una persona a la qual li agrada el ritme trepidant de la ciutat, aquesta és la teva zona per viure i treballar a Madrid. Si necessites un lloc de treball, Perquè no donar-li un cop d’ull al centre de Negocis Lexington Castellana? Un workspace concebut per les empreses del futur.

Carrer Orense, combinació de negocis i temps lliure.

Si ets dels que t’agrada estar al dia de les tendències o ets assidu al concepte d’afterwork, el carrer Orense és el teu lloc. El paisatge predominant són alts edificis en els quals les plantes baixes es troben les botigues més conegudes i un gran nombre de locals on poder desconnectar de la rutina del treball. A més a més, aquest carrer està just al costat del Passeig de la Castellana, així la connexió amb l’eix financer principal està més que assegurada.

vivir y trabajar en madrid_2

Si vols que el teu negoci estigui en aquesta zona, compte amb Lexington Carrer Orense, un workspace de tres plantes, ideat per oferir-li totes les facilitats als qui en aquesta zona treballen. Amb sales de diverses capacitats i un equip de professionals que t’ajudaran en totes les gestions del teu dia a dia.

Nuevos Ministerios, punt de partida de qualsevol negoci.

Si hi ha una zona destacada per sobre de les altres, per la seva connectivitat amb qualsevol punt de la ciutat, aquesta és Nuevos Ministerios. La seva gran estació de Metro, per la que passen les línies 6,8 i 10, és el millor exemple de connexió entre tots els districtes de Madrid. Si a això li sumes que també compte amb una estació de Renfe, i enllaç directe amb L’estació d’Atocha, Chamartín i l’Aeroport, Nuevos Ministerios és una de les millors zones de Madrid.En l’àmbit de negocis, els edificis d’Azca destaquen per albergar a referents dels grans sectors econòmics. En aquest punt de la ciutat, tens al teu abast Lexington Nuevos Ministerios, un edifici que posseeix la certificació energètica LLED i que està pensat per satisfer als clients més exigents.vivir-y-trabajar-en-Madrid_6

La Moraleja, desconnexió i negocis

Per últim, La Moraleja és una zona que destaca per combinar fabuloses àrees residencials amb grans parcs empresarials, sinònim de conciliació laboral i familiar. Moltes són les companyies que han decidit ubicar la seva seu aquí per oferir millor qualitat de vida als empleats, ja que els espais de treball en aquesta zona aposten per construccions amb zones verdes i molta llum natural.En aquesta zona de Madrid, pots ubicar el teu lloc de treball en el Workspace La Moraleja, on les empreses allà situades compten amb amplis espais, lliures de sorolls i amb un entorn immillorable.vivir-y-trabajar-en-Madrid_8Així Doncs, si decideixes ubicar el teu negoci en alguna d’aquestes quatre zones, a Lexington comptem amb els més innovadors centres de negocis, en els que pots llogar espais segons les necessitats de la teva empresa. Amb quin de tots et quedes?

Compártelo

Inici de sessió