Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2021-01-21

Les flex offices s’han convertit en l’opció preferida per les empreses durant el passat 2020 i, sens dubte, ho seran també en aquest acabat d’estrenar 2021. La pandèmia de la Covid-19 ha tingut una gran rellevància en tots els sentits de la vida, i això inclou el treball i la manera de dur-ho a terme.

Fa anys que la tendència de traslladar les oficines cap a espais que ofereixin solucions amb una major flexibilitat és cada vegada major, però això s’ha accelerat de manera vertiginosa durant els últims mesos.

Però, quina ha estat la realitat de les oficines flexibles durant el 2020 i què podem esperar per a 2021? A continuació, ho expliquem: atent@s!

La (r)evolució FLEX s’accelera

No existeix cap mena de dubte que, més tard o més d’hora, la Covid-19 arribarà a la seva fi, però també hem de ser conscients que molts dels efectes que ha tingut aquesta crisi sanitària i econòmica perduraran més enllà de la pandèmia.

El teletreball i les oficines flexibles anaven a ser part del nostre futur, però s’han convertit en el nostre present i en una realitat ineludible.

Referent a l’ocupació, el teletreball i la necessitat d’una mena d’oficina diferent de la tradicional feia anys sent la tendència. No obstant això, el coronavirus ha accelerat aquest procés d’una forma descomunal i impensable fa just un any. Tant és així, que en unes setmanes o uns pocs mesos s’han instaurat sistemes de treball que crèiem que no arribarien fins passats diversos anys. El teletreball i les oficines flexibles anaven a ser part del nostre futur, però s’han convertit en el nostre present i en una realitat ineludible.

Com evolucionaran les oficines flexibles en 2021?

Més enllà del que ha passat durant el 2020, que no ha estat poc, cal preguntar-se què passarà amb les oficines en aquest 2021.

Els espais flexibles continuen augmentant m² i cada vegada hi ha una major oferta que respon a l’increment de la demanda de flex offices que existeix en l’actualitat i que, previsiblement, continuarà in crescendo. Si bé és cert que el sector dels espais flex ha patit una caiguda important d’ocupació durant els primers mesos de la pandèmia, totes les previsions apunten a una recuperació en V que ja va començar a notar-se a la fi del passat any.

Potser t'interessa

Oficina virtual

Potencia la imatge de la teva empresa amb una direcció de negocis a Lexington. Però no una qualsevol, sinó una que ubica la teva...

Oficines privades

Situades exactament on vols ser, amb la imatge que vols projectar i amb tots els serveis addicionals que necessites.

Coworking

Ser al lloc i en el moment adequats quan comences o tenir presència quan la situació ho requereix. I sempre amb totes les comoditats que...

El model de treball híbrid, reconegut com un dels més eficients per a les empreses i els treballadors, continuarà implementant-se en els negocis durant 2021. Això farà necessari comptar amb un lloc adaptable en el qual dur a terme les jornades presencials i on es pugui establir una rotació òptima per als equips. És aquí on els espais de treball flexibles poden desplegar tot el seu potencial, ja que permeten dur a terme aquest sistema, alhora que s’optimitza de manera considerable el cost mensual destinat al lloguer.

El pagament per ús serà una altra de les tendències de les oficines flexibles en 2021. Es van acabar les llargues permanències i arriben solucions molt més àgils en les quals l’usuari podrà decidir quan, on i com utilitza el seu espai de treball diàriament a través de senzills bons.

D’altra banda, les necessitats quant a distància social, seguretat i higiene ens acompanyaran al llarg del 2021. Per tant, les empreses continuaran requerint espais que compleixin amb aquests requisits saludables i que aportin les majors garanties. Els espais flexibles continuaran desenvolupant protocols sobre aquest tema i adequant cada racó segons el recorregut de la pandèmia.

En relació a aquest últim punt, una de les claus importants de l’evolució de les oficines flexibles serà trobar l’equilibri adequat entre els entorns privats i les àrees comunes. Espais oberts sí, però amb limitacions i amb una major importància dels entorns d’oficina privada.

I, nosaltres? Espais flexibles Lexington

Què passa amb Lexington? Nosaltres tenim la flexibilitat incrustada en el nostre ADN. Ens trobem contínuament en la cerca de noves solucions d’espais de treball que aportin fórmules àgils i productives a les empreses i els seus equips.

Per aquest motiu, des de l’inici de la pandèmia vam posar en marxa una sèrie de noves solucions i mesures en els nostres espais de treball, que permeten a la nostra comunitat gaudir d’entorns flexibles i personalitzables segons les seves necessitats: de manera segura i saludable.

El 2020 ha estat un any complicat per a la societat en general, però en Lexington estem segurs que 2021 ens portarà les propostes d’espais de treball més innovadores.

 Sense lluita no hi ha progrés

Frederick Douglas

Compártelo

Inici de sessió