Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2020-11-19

En la situació actual en la qual ens trobem, amb una pandèmia que ha assotat el món per complet i que ha portat a les nostres vides nombrosos canvis tant en la manera de relacionar-nos com en la forma de treballar, la transformació dels espais de treball s’han convertit en una necessitat imperativa.

Espais flexibles amb noves condicions i amb solucions personalitzades per a cada client

A Lexington sabem l’important que és la seguretat i la salut pels nostres membres i, per aquest motiu, estem en constant evolució i progrés. Ens reinventem per adaptar-nos a un món que ha canviat. D’aquesta manera, podem seguir proporcionant als nostres clients les millors solucions adaptades a les seves necessitats actuals: seguim oferint espai flexible, si, però amb condicions totalment personalitzades per a cada un d’ells.

Plans de contingència implementats

D’ençà que la pandèmia de la COVID-19 irrompés a les nostres vides, a Lexington hem estat molt pendents de les necessitats en termes de seguretat i prevenció. Per aquest motiu, i des del principi, començarem a implementar una sèrie de mesures en tots els nostres espais.

Totes aquestes accions relatives a la seguretat estan recollides al nostre Protocol #TornaSeguraLexington, amb el qual hem extremat les precaucions per a tots aquells clients de les nostres oficines flexibles gaudeixen d’un entorn de treball que els ofereix la confiança més gran.

Aquestes són algunes de les mesures que hem posat en marxa:

  • Creació d’una nova figura dins l’empresa: la coordinadora COVID-19, responsable d’atendre els suggeriments de millora, així com de respondre qualsevol dubte en matèria de prevenció.
  • Adaptació dels accessos als nostres edificis, instal·lant càmeres demogràfiques per prendre la temperatura corporal o desactivant els lectors d’empremta dactilar.
  • Limitació d’aforament i senyalística de seguretat, permetent que existeixi la distància social recomanada
  • Higiene i desinfecció a través de procediments especials en les labors de neteja. Comptem, a més, amb tot el material higiènic i de protecció necessari.

Aquestes són només algunes de les pautes que hem implementat per a adaptar els nostres espais a les necessitats que els nostres clients tenen en aquests moments. La salut és el més important, i no hem volgut deixar cap indici d’inseguretat en les nostres instal·lacions.

Estratègies de distribució en oficines per les quals estan apostant les empreses

Les empreses de tot el país estan buscant apostar cada vegada més per distribuir les seves oficines de manera que es respecti les distancia i en les quals pugui existir una rotació òptima de l’equip.

Aquestes són algunes de les estratègies principals que s’estan duent a terme per a complir amb totes les recomanacions i continuar impulsant la productivitat dels models de negoci:

➤ El model de treball híbrid a les oficines flexibles

Ja són moltes les companyies que han apostat per un model de treball híbrid, un sistema que combina les bondats del treball presencial i el teletreball. D’aquesta manera, poden girar als seus treballadors, reduint el nombre de metres quadrats llogats i, en conseqüència, el capital invertit.

Per a aquest model de treball resulta de gran utilitat la solució flexible de blended office que oferim a Lexington, ja que facilita molt la tasca de gestionar equips i espai, sota un model de treball híbrid.

Contractació d’oficines virtuals

La contractació de servei d’oficines virtuals, com els que oferim a Lexington, està sent de gran ajuda per a moltes empreses que han decidit treballar de manera remota.

D’aquesta manera han pogut estalviar una gran quantitat de diners en el lloguer d’una oficina física tradicional, mentre segueix tenint els beneficis de rebre el correu, tenir ateses les seves trucades o utilitzar espais quan els necessiten. En aquest enllaç podràs consultar les diferents tipologies d’Oficina Virtual que oferim i a més a més, pots fer la contractació directament en línia.

Potser t'interessa

Oficina virtual

Potencia la imatge de la teva empresa amb una direcció de negocis a Lexington. Però no una qualsevol, sinó una que ubica la teva...

➤ Lloguer de sales de Reunions

Algunes empreses poden desenvolupar-se perfectament a través del teletreball, sempre que, de manera puntual, poden llogar un espai per mantenir reunions. Els professionals han trobat un excel·lent aliat en espais com els de Lexington, que els permeten llogar sales de reunions durant un temps necessari i amb tot l’equipament tecnològic disponible.

➤ Ús flexible d’espais

Per últim, una solució que està resultant revolucionaria és la contractació d’oficines flexibles per dies, inclús per hores. Aquesta fórmula ha estat pensada perquè el client pugui fer ús d’elles quan sigui precís, adaptant-se completament a les necessitats d’espai, temps i serveis.

Aquesta forma de fer ús de les oficines permet abaratir costs i comptar amb un espai molt més flexible en tots els sentits. Gràcies a aquest tipus d’espai flex, moltes empreses no es veurien afectades si, en el futur, hi hagués un nou confinament.

A Lexington, comptem amb l’opció de Corporate Day Pass, que permet llogar un espai privat per dies i fer ús dels passis en qualsevol dels nostres centres a Madrid i a Barcelona.

Adaptar-se a espais de treball flexibles per ser més sostenibles.

Com ja hem repetit en diverses ocasions, i a més a més ens apareix la frase que millor resumeix aquesta situació en el nostre sector, els espais flexibles en passar a ser una solució del futur per a convertir-se en la millor opció del present. Les condicions dels espais de treball flexibles fan que sigui una alternativa molt intel·ligent en enfront de l’oficina tradicional.

Gràcies a aquest tipus d’espai, és possible evitar els lligams de tenir una oficina tradicional, mentre es disminueixin molt els defectes de productivitat que pot provocar el teletreball.

I, sense dubte, acudir a les nostres oficines flexibles és una de les millors maneres d’implementar un sistema flex spaces o de model de treball híbrid a la teva empresa. Gràcies a aquestes solucions podràs afrontar les situacions d’incertesa que es plantegen pel futur, fent que el teu negoci sigui molt més sostenible.

Després de tot, com més flexible sigui l’oficina que contractes, menys compromès estaràs i més capacitat de reacció tindrà la teva companyia davant a qualsevol imprevist.

A Lexington ens hem adaptat

Després de l’inici de la nova normalitat, reinventem molts dels nostres serveis per adaptar-nos a la nova situació. I no només és això, sinó que transformem per complert la nostra proposta comercial amb l’objectiu de proporcionar les majors facilitats i la màxima confiança:

  • Total flexibilitat en la duració del contracte
  • Tarifes especials durant els primers mesos.
  • Possibilitat de cancel·lació anticipada del contracte
  • Paquet de serveis extra, gratuïts, pensats a mida per a cada client.

Si estàs buscant una oficina que realment s’hagi adaptat als temps que estem vivint, no ho dubtis. A Lexington tenim tot el que necessites per a treballar de forma segura.

“Totes les idees han d’adaptar-se a noves realitats.”

Salman Rushdie

Compártelo

Inici de sessió