Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2015-09-17

Avui dia, la manera organitzativa de les empreses i la seva manera de treballar i distribuir l’espai de l’oficina i als seus treballadors està migrant cap a un model molt més flexible i àgil, que s’adapti constantment a les variacions que els negocis experimenten, cada vegada més ràpidament. En aquest sentit, els nostres centres de negoci et poden oferir una sèrie de beneficis que d‘una altre manera seria molt més car, tant pels diners com pel temps.

Vols coneix-se’ls?Hem creat una infografia per què puguis veure a un simple colp d’ull quins són tots els beneficis que t’oferim:business center1. Projectes d’oficina a mida

Digues que vols, com ho vols i a Lexington et dissenyarem, juntament amb un dels estudis d’arquitectura més reconeguts a nivell internacional, una oficina perfectament adaptada a les teves necessitats particulars i futures. A més, ens ocuparem de gestionar i personalitzar tot el disseny amb l’ integració de la teva imatge corporativa i sense despeses d’implantació!

2. Sempre disponible

Busques un espai que t’ ofereixi la màxima disponibilitat? A Lexington ens adaptem a les teves necessitats. Per això comptem amb un servei d’entrada les 24 hores, conjuntament amb un excel·lent personal de seguretat durant tot el dia, per tal que puguis treballar amb total tranquil·litat sempre que ho necessitis.

3. Flexibilitat i adaptabilitat

Els continus canvis en l’envergadura dels nous models de negoci estan al dia. Per això, a Lexington et proporciona tot un vano d’innovadores solucions de flexibilitat i adaptabilitat d’espai, tecnologia i equipament, tan àgils com el creixement que el teu negoci experimentarà.

4. Immediatesa

Necessites una oficina ja? Vine a Lexington. Si vols començar avui mateix, pots fer-ho. La nostra fita és la teva satisfacció. Per això, treballem diàriament per a aportar-te totes les facilitats per a que puguis obrir la teva nova oficina o despatx, sense despeses elevades, ni de diners ni de temps.

5.  La millor tecnologia a cost 0

L’ innovació és una de les nostres màximes, per això disposem de la millor i última tecnologia, completament segura i adaptable a les necessitats del teu negoci, per a que puguis esta perfectament connectat en tot moment. Tu nomes has de assentar-te i gaudir de totes les facilitats tecnològiques, sense cap despesa.

6. Networking

Si tens la teva oficina o despatx a Lexington, digues hola a les oportunitats de negoci. Tenim el plaer de comptar amb importants empreses, amb les que podràs relacionar-te i buscar possibles col·laboracions que et poden ajudar a escalar posicions en el mercat i, er tant a maximitzar els teus beneficis.

7. Sense preocupacions

Com a pioners en oferir serveis de centres de negocis a Espanya, és per a nosaltres una obligació estar a la avantguarda en tots els serveis que oferim. Per això comptem amb una completa oferta: suport administratiu, tècnic, tecnològic, d’assessoria legal, de càtering i molt més. Vine i descobreix-ho.

8. Posicionament SEO

Avui dia si no estàs a Internet, no existeixes. O millor dit, si no apareixes a la primera pàgina de Google, no existeixes. El servei de l’oficina virtual de Lexington et proporciona no només una adreça física on els teus clients poden comunicar-se i l’important estalvi en despeses que això ofereix, sinó una increïble visibilitat a buscadors, fonamental pel teu negoci.

9. Ubicació Premium

Vols tenir una ubicació prèmium? Els nostres centres de negoci estan a ple centre neuràlgic i financer de les principals ciutats d’ Espanya, la qual cosa t’oferirà no només visibilitat sinó també rellevància i prestigi de cara als teus presents i futurs clients i inversors.

Compártelo

Inici de sessió