Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2015-05-21

A l’actualitat, estem tan acostumats a recórrer a Internet a través d’ordinadors o de qualsevol dels nostres dispositius mòbils que, quan acudim als principals motors de busca, com Google, buscant informació sobre una empresa concreta i no la trobem, ens pot semblar sospitós i fins i tot arribem a desconfiar de la serietat de la companyia.

Més enllà del treball tècnic del SEO (Search Engine Optimization), que es pot dur a terme en una web per a que aparegui entre les primeres posicions en els motors de busca quan un usuari s’interessa per termes relacionats amb la seva activitat, existeixen diversos serveis que Google ofereix per ajudar a que els seus potencials clients els trobin, com Google My Business. Es tracta d’un servei que permet a les empreses completar una fitxa amb les seves dades de contacte, de manera que es mostri quan els usuaris busquin aquests serveis a la vora de l’ ubicació de la companyia, ja sigui des de el seu domicili o lloc de treball.

És per això que, cada vegada, són més els emprenedors i empreses de qualsevol mida que confien en els nostres serveis d’ Oficina Virtual, ja que els hi ofereix la possibilitat de comptar amb una direcció física, imprescindible per a donar-se d’alta a Google Places, ara integrat a Google  My Business. Així, la direcció postal de l’empresa es mostra de manera gràfica entre els resultats de la busca realitzada a Google, a un dels mapes del buscador, juntament amb les dades de contacte del negoci, ressenyes i valoracions dels usuaris.

Malgrat de tractar-se d’un servei gratuït, Google verifica que les dades ofertes per cada empresa que es dóna l’alta a Google My Business són correctes, pel que, aparèixer en aquest directori de Google oferirà una major confiança a l’usuari, que té la garantia de que contactarà amb una empresa real.

Aquesta millora del posicionament orgànic a nivell local, sumada als serveis d’atenció telefònica i la possibilitat de gaudir d’unes instal·lacions totalment equipades i a unes ubicacions estratègiques de les principals capitals, fan que el servei d’ Oficina virtual de Lexington tot un aliat per a emprenedors que no poden permetre’s invertir en la compra d’un local o d’un lloguer convencionals.

“Deixa anar amarres, comença a navegar i aprofita els vents al teu favor. Explora. Somia. Descobreix”. Mark Twain

Compártelo

Inici de sessió