Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2020-10-22

Una de les claus per seguir avançant i evolucionant en els teus projectes, així com per mantenir el creixement de la teva empresa, és ser capaç d’atraure talent (també conegut com l’employer branding) i una vegada captada, saber com retenir-lo. A la teva empresa aposteu per això? Si no és així, és probable que aquest article faci que canviïs d’opinió i comencis a destinar recursos a la captació de talent.

La importància d’atreure i retenir talent

Una de les lluites constants de les companyies en un mercat laboral cada vegada més canviant, dinàmic i transformador, és la seva competició per mantenir als seus treballadors

És fonamental partir de la base en què els treballadors necessiten les empreses el que aquestes necessiten d’ells i actualment una de les lluites constants de les companyies en un mercat laboral cada vegada més canviant, dinàmic i transformador, és oferir als seus equips un entorn laboral equilibrat, basat en la confiança i en el reconeixement mutu.

Atreure talent, i sobretot atreure talent digital, ajudarà a consolidar la teva companyia. I és que un empleat amb talent i disposat a desenvolupar la seva carrera professional de la teva empresa, serà un dels engranatges de l’èxit d’aquesta.

Hem de destacar la importància de construir a les empreses una cultura interna que aposti directament pel benestar dels treballadors, i aconseguir així que ells se sentin part de la companyia, que es converteixin en ambaixadors d’aquesta, que vegin la lleialtat i compromís com base del seu vincle professional i tinguin orgull de pertinència inclús en temps de crisis (i pandèmies) Tot això serà clau per mantenir la competitivitat.

Formes d’atreure talent

A continuació exposem algunes formes d’atreure talent i de retenir-lo dins de l’empresa. Dóna-li un cop d’ull!

1. Oferir flexibilitat

 Amb la situació que estem vivint provocada per la pandèmia de la COVID-19, els treballadors comencen a donar major importància a la flexibilitat dels seus llocs de treball, no només en horaris, sinó més aviat en poder combinar el teletreball amb el treball presencial (conegut com el model híbrid de treball) amb l’objectiu de poder conciliar vida professional i personal.

2. Salari competitiu.

El salari és un dels aspectes més significatius perquè els treballadors se sentin atrets per una empresa o un altre. Els treballadors busquen un sou adequat a les seves exigències i aspiracions laborals.

Així mateix, l’empresa és capaç d’atraure major talent si pot oferir beneficis socials, com poden ser la cobertura d’un segur mèdic, la inclusió de les dietes i despeses de transport, entre altres.

3. Possibilitat de promoció.

Un dels aspectes per atraure i retenir talent a la teva empresa és oferir als futurs treballadors una carrera professional en la qual poden promocionar i accedir. Per això, és necessari comptar amb programes de formació, de manera que poden créixer de forma constant i se sentin així contínuament motivats i més qualificats, que al mateix temps beneficia l’empresa.

4. Un ambient de treball òptim.

Un entorn de treball òptim suposa una major productivitat i concentració dels treballadors. Comptar amb un equip motivat, feliç i amb ganes d’aportar i avançar és fonamental tant per atreure a futurs candidats, com per retenir el talent del qual ja disposa la companyia.

Tot el que necessites ho tenen les nostres oficines flexibles

El somni de qualsevol treballador és treballar en una oficina amb unes instal·lacions modernes, amb la tecnologia més gran i amb social àrees i despatxos amb formats originals on poder treballar, dur a terme reunions, workshops o simplement relaxar-se i desconnectar després d’una llarga jornada.

Així doncs, mantenir als equips motivadors i satisfactoris és una de les prioritats que han de tenir totes les empreses per atraure talent. Des de Lexington, apostem en tots els nostres workspaces pel concepte de l’oficina flexible, que aporta a les companyies les millors solucions personalitzades i adaptades a les seves necessitats i ritmes, i es converteixen a més a més en les millors aliades en situacions complexes i d’incertesa com la que estem vivint tres la irrupció del coronavirus.

Per què Lexington?

A Lexington disposem d’oficines noves, modernes, amb gran quantitat de zones comuns, dotades de noves tecnologies que faciliten la sincronització dels equips. En els nostres centres de negocis combinarem, els espais compartits ampliïs amb sales reduïdes perquè puguis fer reunions tant internes com externes, rucades de telèfon, videoconferències, ets… I és que la tendència és sortir dels despatxos, eliminar les barreres físiques de les oficines, creant així espais pels treballadors. El nostre propòsit és humanitzar els espais laborals, i és per això que hem creat la fusió entre la tecnologia i els entorns amigables.

A més a més, els centres de negocis de Madrid i Barcelona de Lexington es troben en ubicacions estratègiques de la ciutat, el qual facilita les reunions amb els clients, el networking, l’accés a espais d’entreteniment… en definitiva, una millora del benestar pel treballador que es pot traduir en una millora en la seva productivitat i en què no desitgi canviar d’empresa.

“No existeix gran talent sense gran voluntat”

Honoré de Balzac.

Compártelo

Inici de sessió