Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2018-11-29

Trobar treballadors que encaixin perfectament amb els valors de l’empresa, així com el lloc oferit en qüestió i que, a més a més tinguin gran experiència similar no és feina fàcil, però si el major objectiu que busquen el talent hunters o head hunters.

El talent hunting permet resultats superiors a altres metodologies de selecció de personal convencional

Així doncs, per saber com buscar treballadors més qualificats, és imprescindible que apostis per la figura del talent hunter, qui gràcies a la seva experiència com a caçador de talents, sabrà perfectament el que necessita la teva empresa. En aquest sentit atent@ a aquest post en el qual t’expliquem detalladament que és el talent hunting i com ha de ser la figura del talent hunter, Comencem!

 Que es el talent hunting?

El talent hunting és la tècnica de recerca d’empleats amb un perfil específic per les organitzacions, Aquesta metodologia de selecció de personal, a diferència de les convencionals, permet resultats superiors a altres metodologies de selecció de personal convencional, ja que la cerca es realitza coneixent molt detalladament les necessitats concretes de l’empresa i és un professional de la matèria qui s’encarrega d’arrencar el procés de recerca de l’empleat perfecte.

És una forma de reclutar o seleccionar personal per posicions clau dins d’una empresa

Aixi es un talent hunter o head hunter.

Abans de començar a enumerar les qualitats d’un bon talent hunter, és important que sapiguem en quin moment es requereixen els serveis d’aquest professional, i és exactament en els casos en els quals una empresa busca un empleat amb un perfil més estratègic, específic i qualificat quan aquesta labor es fa més necessària. També quan la contractació és confidencial o es demanda un perfil molt sènior.Ara si, una vegada ja comença, els casos en el que una empresa necessita un Head Hunter, desxifrarem quines són les habilitats que hi ha de reflectir un autèntic caçador de talents, són aquests!

1. Defineix els objectius

Un bon talent hunter s’encarrega de fixar els terminis, metes i objectius clars amb la finalitat de treballar sobre una proposta amb resultats mesurables. D’aquesta manera, aconsegueix donar a l’empresa la confiança i seguretat necessàries en els processos de selecció de personal.

2. Presenta els mètodes de forma clara

Abans de posar-se a treballar en la selecció de personal, ha de ser el talent hunter qui t’exposa detalladament quins seran els mètodes de recerca, avaluació i selecció.

3. Treballa per especialitat

En treballar específicament per especialitat, el head hunter té més facilitat d’identificar el talent que busquen les empreses, ja que coneix els millors del mercat en cada sector i pot proporcionar-te informació valuosa: per exemple, quines són les condicions del mercat per a cada posició.

4. Es 100% adaptable

Coneixent el canviant mon dels negocis i encara mes, el dels recursos humans, el bon talent hunter ha d’estar al dia en totes les novetats que van sorgint i formen part d’aquesta constant evolució en la professió.

“Enmig de la dificultat resideix l’oportunitat”

Albert Einstein

Compártelo

Inici de sessió