Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
2022-01-13

Any nou, vida nova… i projectes nous! Sembla que gener sempre arriba amb aquesta energia que ens desperta les ganes de començar, de créixer, de marcar-nos propòsits. Llavors, per què no d’emprendre? És l’any de l’emprenedoria! Després de tants mesos de canvis i adaptacions, han sorgit moltes noves necessitats que cobrir, oi? Així que, en el post d’avui us deixem 5 negocis rendibles per emprendre a Espanya durant (i tota la motivació que podem transmetre). Corre, que no se us avancin!

Avantatges d’emprendre en una idea de negoci innovadora

L’emprenedoria és per aquelles persones que no es conformen. Pels que volen anar més enllà, pels autèntics rebels. Autonomia, satisfacció, creativitat… són molts, els avantatges que presenta donar pas i posar en practica aquesta idea, que, en altres ocasions, us ha donat reparo proposar.

És moment de treure aquest projecte guardat des de fa tant de temps i donar-li una volta al vostre negoci, d’embarcar-nos a noves aventures… Emprendre en una idea de negoci és una bona idea tant per a nous emprenedors com per empresaris d’èxit que vulguin estendre la seva companyia, embarcar-se en nous projectes o impulsar aquesta branca amb tant de potencial dins del mercat. Una nova app, potser, un nou producte o una nova línia de serveis mai vistos que sumen usabilitat, creativitat i productivitat? Aquí ho deixem!

Emprendre en una idea de negoci és una bona idea tant pels nostres emprenedors com per empresaris d’èxit que vulguin estendre la seva companyia, embarcar-se en nous projectes o impulsar aquesta branca amb tant de potencial dins del mercat.

Sigui amb un nou negoci o amb una expansió amb tots els luxes, l’emprenedor viu una experiència que no es pot descriure amb paraules. I, si us fa falta inspiració, us deixem el nostre últim post sobre els emprenedors joves de més èxit a Espanya. Ells es van atrevir i ara dirigeixen projectes internacionals d’èxit, grans equips i el millor talent. A què espereu?

Idees de negoci més rendibles a Espanya

Els millors negocis en els quals emprendre no van trucar a la teva porta… o sí? Avui us deixem 5 idees de negoci TOP per emprendre a Espanya. Els estem demanant a crits! I respondre a aquestes pot catapultar-les cap al més alt, Apunta!

Logística i transport

Està clar que el comerç en línia i la immediatesa que la nostra societat busca en tots els àmbits del dia a dia estan en ple auge, i tots aquests serveis necessiten unes mans extra i unes rodes que transporten els productes d’un lloc a l’altre, perquè el consumidor els tingui a casa seva abans de donar l’últim clic en la seva compra.

Ja dirigiu una cadena de logística i transports? Dóna-li una volta als problemes o incidències més comunes i empreneu en una plataforma innovadora que els hi posi fi, que doni facilitats, amb un seguiment personalitzat i un tracte proper amb el proveïdor i client. Tot això pot marcar la diferència. Això sumat, per descomptat, a professionals capaços i eficients. Atrau el millor talent a la vostra companyia. En aquest post us deixem algunes Claus per això, no us les perdeu.

Mobiliari Modular i flexible

La flexibilitat ja és un must en tots els àmbits: a la feina, a la vida personal, amb nosaltres mateixos i les nostres rutines… I el mobiliari no pot quedar-se enrere! Crear mobles innovadors i modulars, flexibles i amb capacitat d’adaptar-se a diferents moments de la nostra rutina pot ser la idea de negoci innovadora que esteu buscant. Mobles per a l’oficina, pel home-office o per la vida diària, el ventall és amplíssim.

Una taula de menjador que es plega i es converteix en un escriptori, calaixos secrets d’emmagatzematge, cubs que es reorganitzen per crear diverses superfícies, depenent del nombre de persones que es reuneixin… Aquesta idea de negoci requereix molta creativitat i imaginació! I també els millors materials i una experiència sòlida en el sector que us faci capaços d’identificar el mix perfecte. Sou compatibles?

Redacció de continguts i branding per a petits negocis

De lletres i apassionats a les xarxes socials? La vostra agència de publicitat compte amb el millor talent i voleu potenciar-lo al màxim? Expandiu el vostre negoci i creeu un projecte de redacció de continguts i branding assequible per a petites marques. Instagram i moltes altres xarxes socials s’han convertit en entorns perfectes per l’emprenedoria. Durant la pandèmia han sorgit moltes tendes de productes fets a mà o artesanals, i també molts creadors de contingut que ajuden a aquests petits negocis a enlairar. I vosaltres podeu treure-li rendibilitat d’aquests serveis. És moment d’esforçar-se per cobrir les seves necessitats!

Assessoria de marca, community manager, redacció de continguts… ajudeu a aquests petits negocis a vendre a través d’internet, a ser visibles i a destacar. Creeu contingut de qualitat segons la teva personalitat de marca, organitzeu sessions d’assessorament o mentoring… Hi ha tantes possibilitats! I si, necessites un entorn de treball novador, a l’última i que us inspiri, veniu a treballar a Lexington! Escolliu l’espai flexible a Madrid o a l’oficina de Barcelona que més coses us desperti i creeu amb nosaltres les copys perfectes.

Suport IT remot

El teletreball ens ha fet descobrir moltes coses, però també ens ha xerrat, que, potser, no som els millors informàtics del món. Qui no s’ha trobat mai a casa, teletreballant, i el seu ordinador o la seva connexió en remot simplement no volen col·laborar? No, la resposta no és que “estaven de dilluns” 😉

Crear una plataforma de soport IT en remot o a domicili pot ser molt útil per a molts, i no només per aquells que estan treballant des de casa, sinó per altres emprenedors que s’enfronten a qüestions informàtiques que els hi van grans. Llanceu un xat amb el client o contacteu amb ell per telèfon, o inclús connectant-vos en remot amb el seu orinador, i ajudeu-los amb les seves gestions informàtiques del dia a dia. No creieu que és una idea amb molt de potencial?

Moda vintage i sostenible

El concepte de fast-fashion és ja centre de moltes converses, així com el seu èxit. Però, per altra banda. També és un tema recurrent en la moda sostenible, la segona vida de les peces i la cura al medi ambient. La moda sostenible cada vegada mou a més persones, i és apropant-les i facilitant el seu accés com aquesta idea de negoci pot ser perfecte per emprendre aquest any.

La vostra companyia es dedica al sector de retail o organització d’esdeveniments? Creeu una plataforma que connecti tendes vintage que no tenen venda en línia amb aquells compradors que no poden desplaçar-se, o organitzeu un mercat de roba de segona mà itinerant per tota Espanya. Creeu contingut atractiu, com vídeos o un showroom en una de les nostres sales de reunió a Barcelona o en un dels nostres espais flexibles a Madrid, i desperteu a aquesta comunitat de fashionistes sostenible deixada tant de costat a Espanya! Tots/es us ho agrairem, Empreneu!

Negocis exitosos en altres països els quals emprendre a Espanya

Penseu que aquestes idees de negoci són molt arriscades? No creieu en el seu potencial? Aquí us presentem el nostre TOP3 d’idees de negoci rendibles que han estat tot un èxit en l’àmbit internacional i que encara no han arribat al seu màxim esplendor en el nostre país.

Hotels càpsula al Japó

Els hotels càpsula, o hotels pod, ofereixen el mateix servei que qualsevol altre hotel de la ciutat, però amb un twist. En comptes d’habitacions de mida normal, el que aquests hotels proposen són petits espais en els quals, si estàs viatjant amb un pressupost més reduït, tot i que amb accés a instal·lacions de luxe com spa, sauna o restauració. Les càpsules són, per descomptat, comodíssimes, pràctiques i inclouen accés a internet d’alta velocitat… Us sembla una bona idea o la descartaríeu per complet?

Cafetería fantasma en NYC, USA

Amants del cafè amb vertader esperit novaiorquès? No busquis més! Aquesta és la idea de negoci en la que has d’emprendre aquest any. Les cafeteries fantasma aposten per una experiència cafetera ràpida, pràctica i sostenible. Amb una app magnètica i aliances amb les millors cafeteries de la zona, sereu capaços de portar el millor cafè a aquells que no poden separar-se durant molt de temps de la pantalla de l’ordinador. Aposteu per envasos amb imatge de marca i reutilitzables, per dir-li adéu al plàstic d’un sol ús! A NYC, son tot un èxit, us les porteu a Espanya?

RefillStore a Leeds, UK

Realment, les botigues a granel són alguna cosa a recuperar, perquè són com les de tota la vida. A Leeds ja han apostat per una tenda 100% a granel que promou la sostenibilitat i els productes de qualitat. Alimentació, Sabons, productes de bellesa… tot el que podeu imaginar sense plàstics que vagin directament a la brossa! Si, pot sonar arriscat, però este és l’any de la sostenibilitat tant per grans companyies com per tots nosaltres És moment d’emprendre.

Esperem que aquest post us hagi inspirat i ara flueixi per vosaltres aquesta energia que porta amb si el nou any. Noteu el pessigolleig? Són les ganes de prendre les regnes i emprendre en una idea de negoci rendible!

“Crec que, si intentessim donar amb una bona idea de negoci, mai la trobariem. La clau es buscar la solució a un problema veguis dirariament”

Brian Chesky, confundador de Airbnb

Compártelo

Inici de sessió