Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
David Vega
2021-12-09

Us sona el… nens, nens, futur, futur🎶  ? Que tal si ho deixem en joves, joves, futur, futur 🎶. ? Ser emprenedor és tot un mèrit i la millor manera d’inspirar i generar progrés en l’àmbit global. Sempre hi ha estat, sense dubte, perquè la creativitat i frescor dels joves espanyols ens ha donat ja diversos projectes admirats en l’àmbit nacional per ser idees innovadores que, a la resta, se’ns havien escapat. El món de l’emprenedoria fa diversos anys que ha estat en ple auge i, després de la pandèmia i tots aquests mesos que hem passat en stand-by, molts han decidit deixar fluir la seva imaginació i embarcar-se, per fi i amb ganes, a aquest negoci que ens ronda pel cap. Si no és ara, Quan? Aquest son els joves emprenedors espanyols TOP que has de conèixer. La generació mil·lenial a Espanya és pura inspiració.

Bonus track: Però abans… si vols una mica d’inspo extra per part nostre, et deixem la història de l’emprenedor que va donar vida a Lexington, la història de quan es van atrevir a tenir un concepte nou i atrevit des de l’altre costat del toll i que s’ha convertit en tot un corrent també a Espanya, els espais Flex! 👏🏻

Els Deu emprenedors espanyols amb èxit

Sense un ordre particular, aquests són els TOP10 de joves emprenedors espanyols de més èxit que has de conèixer.

Pablo Vidarte

Amb els seus vint-i-cinc anys acabats de complir, podem dir que Pablo Vidarte és un dels grans joves emprenedors a Espanya. Empresari i desenvolupador de Bioo, projecte en el qual es busca generar electricitat a partir de la fotosíntesi de les plantes. El dia d’avui, és considerat internacionalment com un dels joves amb més futur a Europa, hot!!

Uriel Romero

En el seu dia, integrant de la llista Forbes «30 under 30», A onze anys va començar la seva carrera com a emprenedor, centrant-se sempre en el món de la docència i l’educació. Entre els seus projectes destaquen Stuvoz, ‘Qnoow i l’ONG ODRE, idees que busquen un canvi real en el sistema educatiu. També va fundar Nekuno, una app basada en la intel·ligència artificial que connecta a persones basant-se en els seus gustos i en qui són de veritat.

Gala Gil Amat

De traductora i intèrpret, cofundadora i CEO de Yellowfish, a cap de vendes a Triple, Gala pot dir que la seva foto ha aparegut a Times Square (NYC). És reconeguda internacionalment per haver-se endinsat com a emprenedora a Silicon Valley, a Londres i per haver col·laborat amb el Parlament Europeu i Les Nacions Unides.

Juan Cartagena i Clara Fernández

Pares de Rosita Longevity, app que busca augmentar l’esperança de vida amb la millor salut. Per això, reuneix sessió d’esport o mobilitat pels seus usuaris d’entre 60 i 80 anys. Aixecat de la cadira és el primer pas per canviar d’estil de vida!

Antonio Espinosa de los Monteros

Estan entre els 15 millors emprenedors de l’any escollits per One Young World, és cofundador i CEO de la primera empresa social espanyola certificada, Auara, encarregada de portar aigua potable a qui més ho necessita. Sempre diu que viatjant ha conegut moltes persones i ha descobert la seva vocació, tota una inspiració!

Angela Cabal i Javier Aracil

L’imperi Mr Wonderful! De penjar frases positives i que transmetien bon rotllo a les xarxes socials a un èxit viral sense precedents. Aquesta empresa catalana va néixer al sofà de casa d’aquesta parella i els ha convertit en l’exemple perfecte de serendipitat en l’emprenedoria.

Yaiza Canosa

Emprenedora des dels setze anys, ha fundat companyies com GOI Travel, Glue Concept, GlueWork y Spoortan. Ella sempre ha dit que emprendre també és un art; el seu secret està en l’aprenentatge basat en l’experiència: No és que jo sigui molt llesta, és que primer ho sofreixo i després intento buscar-li una solució.

Fran Villalba Segarra

Ja programador amb tretze anys, En Fran es troba en desenvolupament ni més ni menys que d’un nou internet transparent sostenible i respectuós amb la privacitat dels usuaris Internxt. Molt rebel! ¿Oi? 😉 El seu objectiu és crear una experiència segura i sostenible pels usuaris. Ja ha creat Internxt Drive, Internxt Photos i el més recent,Internxt Send, a punt de ser llançat. Et sumes a aquesta iniciativa?

Pedro Espinosa

Un altre referent entre els joves emprenedors espanyols TOP que has de conèixer, Pedro és fundador i CEO de LlaoLlao, la coneguda cadena de iogurt gelat. La seva idea va ser oferir al públic alguna cosa que sempre havíem volgut: un snack sa, baix en calories i de qualitat, i ja compte amb més de 129 locals fora d’Espanya. Deliciós!

Paloma Cantero

Aquesta mil·lenial valenciana és cofundadors i CEO de YouthProAktiv, projecte centrat en l’educació i desenvolupament professional en els joves, en fer-los com ella, emprenedxrs. Aquesta organització internacional sense ànim de lucre treballa en l’empoderament de persones, ens encanta!

Joves emprenedors espanyols TOP del moment

Durant la pandèmia, molts projectes es van desenvolupar, va ser el moment de saltar a les xarxes socials i obrir negocis independents. Va ser el moment de madurar idees. I és per això que molts joves, entre ells espanyols. Jan saltat al reconeixement en l’àmbit internacional com a personalitats creatives, innovadores. Com a emprenadxrs a un altre nivell. Us deixem alguns noms que seguiran donen molt de que parlar en el futur! Quedeu-vos amb ells…

Andrea Barber

Cofundadora i CEO de l’start-up que està revolucionant el disseny i l’enginyeria de les plantes solars mundialment, RatedPower. Andrea és una figura molt important pel seu paper com a impulsora de dones emprenedores amb el seu podcast Vostok 6 i ha estat considerada una de les 100 espanyoles més creatives del món dels negocis, Que es diu aviat!

Alejandro Cañada, Louan Rousseau i Alejandro Sánchez

Destaquem aquests tres homes espanyols per haver-se fet un lloc entre els joves emprenedors de menys de 20 anys més prometedors d’Europa aquest 2021. Els tres van fer enlairar Unigow, plataforma que connecta a universitats amb estudiants de batxillerat per ajudar-los a prendre la decisió correcta en les seves carreres.

A què espera per obrir el calaix i donar vida a aquella idea que no para de rondar-te pel cap? Fes-ho i fes-ho ara! Potser el teu nom apareix en una d’aquestes llistes en molt pot temps. Atrevir-se és la clau!


«El millor moment per plantar un arbre va ser fa vint anys. El segon millor moment és ara.»

Compártelo

Inici de sessió