Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.
Contacta amb nosaltres
Et volem ajudar i oferir la solució que s'adapti més a les teves necessitats. Explica’ns què vols.

 El món de l’emprenedoria porta diversos anys en ple auge i cada vegada son mes els joves que aposten per materialitzar la seva idea de negoci i convertir-se en empresaris exitosos amb un objectiu comú: fer realitat el somni i satisfer una necessitat de la societat.

Cada cop son mes els joves emprenedors que aposten per materialitzar la seva idea de negoci i convertir-se en empresaris exitosos

A Lexington hem volgut aprofitar aquest “esplèndid” moment en què es troba el sector emprenedor i hem elaborat un rànquing que inclou els emprenedors espanyols d’èxit que tot amant dels negocis hauria de conèixer. Així que, pren atenció i no perdis de vista perquè donaran molt a parlar.

> Bonus track:

Però abans, si vols ampliar la informació del post i conèixer als professionals més influents en aquest món, et proposem que facis una lectura ràpida al nostre post sobre el TOP 10 influences espanyols en el sector de l’emprenedoria… endavant!

Els 15 emprenedors espanyols d’èxit.

A partir d’una llista elaborada pel “El Referente” fa menys d’un any sobre els emprenedors espanyols d’èxit menors de 30 anys, hem destacat a 15 d’ells. Així que, si vols participar i apuntar a quin o quins afegiries en aquest TOP 15, t’animem que ho facis deixant un comentari en aquest post, Comencem!

#1 ↠ Antonio Espinosa

Aquest trota monts Sevillà i arquitecte ha viscut i treballat en diferents països com el Perú, Cambodja o Etiòpia, entre d’altres, i just en aquest últim va descobrir que la major de les pobreses que sofria allà la gent era la falta d’aigua potable.Així doncs, Fruit del seu aprenentatge, experiències i vivències en aquest país, va decidir dedicar-se a treballar per canviar aquesta realitat i desenvolupar el projecte Auara amb els seus socis Pablo Urbano i Luis de Sande. Una empresa social que s’encarrega de portar aigua potable a persones que ho necessiten, finançant projectes socials a través de la venda a Espanya d’aquesta marca d’aigua mineral.

#2 ↠  Javier Martín

Des de molt petit, aquest emprenedor espanyol es va submergir en el món de la programació i el hacking, fins al punt de desenvolupar la seva pròpia app amb tan sols 20 anys, aconseguint així convertir-se en el responsable mobile del departament ElevenPaths de Telefònica.Posteriorment, després d’estudiar i formar-se en enginyeria de Telecomunicacions i ADE, va fundar la seva pròpia empresa: Aluxion Labs, una de les principals agències de disseny i desenvolupament de producte digital a España. A més a més, també ha co-fundat altres startups com Fudeat o Utalen.

#3 ↠ Pablo Vidarte

Amb 22 anys, Pablo Vidarte és un dels emprenedors espanyols d’èxit per ser referents en el sector tecnològic, i és que és inventor i desenvolupador de Bioo, un projecte líder d’Arkyne per la generació d’electricitat a partir de la fotosíntesi de les plantes.A més a més, per tot això i pel seu talent innat, ha aconseguit col·locar-se en el llistat de Forbes en l’edició de “30 under 30 europe”, impressionant!

#4 ↠ Manuel Sierra

Amb 12 anys Manuel Sierra ja va llançar la seva primera tenda en línia, Increïble! I la seva prematura inquietud pel món digital l’ha portat a llançar projectes de tot tipus. Actualment, es Cofundador i CMO de Snau, la primera plataforma que ofereix tots els serveis que un gos necessita en un mateix punt. Conegui’l!

#5 ↠  Yaiza Canosa

Yaiza també va començar la seva trajectòria en el món de l’emprenedoria des de molt jove, el que li ha portat a convertir-se en l’actualitat en la fundadora de GOI Travel, Glue concept, GlueWork i Spoortan.

#6   Uriel Romero

Et creies que amb 11 anys algú podria estar creant pàgines web? Doncs en el cas d’Uriel Romero, això va ser pura realitat. I és que sent menor d’edat ja fa posar en marxa DOS PROJECTES: Stuvoz i Qnoow, ambdues enfocades al món educatiu.Posteriorment, va fundar l’ONG ODRE per promoure un canvi real en el sistema educatiu, va desenvolupar un producte d’intel·ligència Artificial, va fundar Nekuno i recentment ha estat inclòs també en la llista de Forbes “30 under 30”.

#7   Óscar Pierre

Un dels emprenedors espanyols d’èxit més conegut en l’actualitat es Òscar Pierre, CEO i cofundador de Glovo, l’app en paqueteria líder en el mercat espanyol.Ell mateix s’autodefineix com una persona inquieta i un professional de l’emprenedoria que està portant la seva start-up a la cima més alta i aconseguint presencia en ciutats com Barcelona, Madrid, València, Milà i París. Així que… sí, també és un dels que formen part de la llista dels 30 europeus més prometedors de la llista Forbes.

#8   Pep Gómez

Aquest jove castellonenc, emprenedor i inversor d’empreses tecnològiques va decidir, que amb tan sols 18 anys, es traslladà a San Francisco per treballar per Solon Venture Capital, vehicle d’inversió involucrat en companyies com StepOne, Idealista, Tuenti, Flores Frescas o Wallapop. Ja en el 2012 va fundar Fever i en 2016 es va unir com Chairman d’Innovació i Capital Riesgo per la Fundació Mobile World Capital.

#9   Paloma Cantero

Amb estudis de Dret, Ciències Polítiques i Periodisme, especialitzat en relacions internacionals i apassionada del lideratge i l’emprenedoria, ha llançat variïs projectes relacionats amb l’educació, la joventut, els moviments socials, la dignitat humana i la moda.Paloma Cantero és cofundadora i actual CEO a YouthProActiv, a més a més de fundadors de CWC, consultora especialitzada en la representació d’empreses i organitzacions davant les institucions Europees i YesIDo!

#10   Raquel Vázquez

La Raquel està especialitzada en investigacions complexes i crims de guerra, tecnologia i drets humans, dret penal internacional i política exterior.Actualment treballa a eyeWitness to Atrocities, organització que utilitza la tecnologia per autentificar i preservar material digital amb el fi d’evitar que els crims de guerra quedin impunes.

#11   Javier Rodríguez

L’emprenedor Javier Rodríguez és estudiant de Nanociència i Nanotecnologia a La universitat Autonoma de Barcelona, amb 22 anys és cofundador i Director d’operacions d’Arkyne Technologies, exerceix funcions en l’elaboració d’estratègia empresarial, processos de producte-mercat i col·laboració amb altres entitats.

#12 Jaime Farres

Després dels seus inicis professionals com enginyer mecànic. Es va anant especialitzant en el sector dels negocis fins que en el 2016 va decidir constituir la seva pròpia empresa, 21 buttons, un encommerce social que està creixent vertiginosament i on els usuaris poden comprar productes de moda des de la mateixa xarxa social.

#13   Jordina Arcal

Lluitadora i emprenedora innata, juntament amb Jordi Cusidó va fundar HealthApp, una desenvolupadora d’aplicacions per l’ús sanitari que a facilitat la comunicació entre els metges i els pacients des del mòbil. A més a més, a partir del seu compromís, experiència i formació, Jordina s’ha guanyat el reconeixement del MIT Technology Review.

#14   Blanca Rodríguez

L’emprenedora Blanca Rodriguez va començar la seva trajectòria professional en el departament d’estratègia a The Boston Consulting Group, on manté el seu paper com a consultora en el terreny de les indústries detallista i de consum. I ja va ser el 2014 quan va llençar Smile and Learn, empresa d’edtech per a millorar l’educació dels nens.Smile and Learn, creix de manera imparable i actualment compte amb 15 treballadors, més de 500.000 descàrregues d’aplicacions i l’ús en més de 50 escoles. Tot un èxit!

#15 ↠  Jorge Dobón

Jorge Dobón, és un dels emprenedors espanyols d’èxit, és CEO de Demium Startups, una de les xarxes d’incubadores més conegudes del país, i que va posar en marxa juntament amb Ismael Teijón i Aitor Sancho.La passió d’en Jorge pel món de l’emprenedoria va més enllà, i és que també és business angel, encarregat de posar el seu focus d’atenció en empreses en fase seed dels programes d’incubació de Demium.

“Les idees son fàcils, implementar-les es la part difícil.”

Guy Kawasaki

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Som més que un coworking, oferim Workplace com a servei per acompanyar les empreses en l'adaptació al nou entorn laboral.

Compártelo

Inici de sessió